Διαδικτυακή εκδήλωση: «Δεν ξεχνάμε τον καρκίνο κατά την πανδημία COVID-19»

Κρήτη
Διαδικτυακή εκδήλωση: «Δεν ξεχνάμε τον καρκίνο κατά την πανδημία COVID-19»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκδηλώσεις
Σάββατο,06 Φεβ 2021, 10:30
Διαδίκτυο
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήσεις στους ειδικούς

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, 4ης Φεβρουαρίου 2021 , η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), διοργανώνει Webinar με σύνθημα, «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον καρκίνο κατά την πανδημία COVID-19» το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, στις 10:30 – 12:30, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήσεις στους ειδικούς που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Όπως αναφέρει η ανκοίνωση:

Στόχος μας είναι να δηλώσουμε ότι «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον καρκίνο κατά την πανδημία COVID-19». Παραμένουμε δίπλα στους ασθενείς με καρκίνο, δίπλα στις οικογένειες και στους φροντιστές τους. Με σωστή προφύλαξη και με ασφάλεια, τους υποστηρίζουμε ψυχολογικά, φροντίζουμε για τη συνέχιση των θεραπειών τους. Δεν ξεχνάμε τους προληπτικούς ελέγχους  ούτε τη σωστή παρακολούθησή τους. Δεν φοβόμαστε, δεν αδιαφορούμε, μαθαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε, εμβολιαζόμαστε. Ενημερωνόμαστε σωστά και προχωράμε μαζί για να νικήσουμε τον καρκίνο και σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία. 

Διακεκριμένοι επιστήμονες του ελληνικού και διεθνούς χώρου, Παθολόγοι-Ογκολόγοι, μέλη της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας θα ενημερώσουν το κοινό αναδεικνύοντας τη σημασία της πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου κατά την πανδημία COVID-19 και πώς θα αλλάξει η καθημερινότητά μας με την έλευση του εμβολίου.

Συντονιστές του Webinar εκ μέρους της ΕΟΠΕ είναι οι κ.κ. Ιωάννης Μπουκοβίνας, Πρόεδρος του ΔΣ ΕΟΠΕΖένια Σαριδάκη, Αντιπρόεδρος του ΔΣ ΕΟΠΕ και Νικόλαος Τσουκαλάς, Ειδ. Γραμματέας του ΔΣ ΕΟΠΕ.

 Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου δημιουργήθηκε ένα βίντεο για να αποτυπώσει τη μοναξιά και απομόνωση που νιώθει ένας ασθενής με καρκίνο κατά την περίοδο της πανδημίας. Η ΕΟΠΕ είναι εδώ για να θυμίσει ότι «παρά τις αποστάσεις, δεν είμαστε μόνοι», προχωράμε μαζί και σε αυτήν τη συγκυρία.

H εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους.

Για να παρακολουθήσετε το Webinar (η πρόσβαση είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται κωδικός  εγγραφής), συνδεθείτε με τη σελίδα της ΕΟΠΕ στο Facebook www.facebook.com/eopeneaogologias/ ή ακολουθήστε τον σύνδεσμο (για να συνδεθείτε με την αίθουσα, επιλέγετε από το μενού που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης σας, την «Αίθουσα Συνεδριάσεων/Conference Hall»).

         Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε τους συνδέσμους:

     www.hesmo.gr/el/ενημερωση/τελευταία-νέα/400-δεν-ξεχναμε-τον-καρκίνο-κατά-την-πανδημία-covid-19

          www.facebook.com/eopeneaogologias/

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Οικονόμου Σενάριο / Διεύθυνση Φωτογραφίας: Στέφανος Κοσμίδης Παίζουν: Νατάσα Εξηνταβελώνη, Μαρία Μοσχούρη Σκηνογράφος / Ενδυματολόγος: Μαρία Καραθάνου Μουσική: Φωτεινή Τσακνάκη Camera / Drone Operator: Πέτρος Κιοσές Ηχοληψία / Sound Design: Αλέξανδρος Κανέλος Make-up / Special Effects: Μυρτώ Παρετζόγλου Hair Stylist: Πηνελόπη Ανδροπούλου Βοηθός Παραγωγής: Εσμεράλδα Τσίχλη Βοηθός Δ. Φωτογραφίας: Ηρώ Κιοσσέ Παραγωγή: GusEco Productions

Ευχαριστούμε τον κύριο Βαρδή Κορδερά για την ευγενική χορηγία της περούκας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News