Αδέρφια έβαλαν «χέρι» σε κομμωτήριο - Έκλεψαν 8 κουρευτικές μηχανές και 3 δαχτυλίδια

Κρήτη
Αδέρφια έβαλαν «χέρι» σε κομμωτήριο - Έκλεψαν 8 κουρευτικές μηχανές και 3 δαχτυλίδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κλοπή έγινε απόγευμα Κυριακής

Χέρι σε κομμωτήριο δεν δίστασαν να... απλώσουν δύο αδέλφια στα Χανιά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άνδρας 35 ετών και μια γυναίκα 38 ετών μπήκαν στο κομμωτήριο, απογευματινές ώρες της Κυριακής και αφαίρεσαν κοσμήματα και επαγγελματικό εξοπλισμό της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα έκλεψαν 8 κουρευτικές μηχανές και 3 δαχτυλίδια.

Άμεσα η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου ενημέρωσε την αστυνομία και τελικά τα δύο αδέρφια εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ μεγάλο μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο συλληφθέντες είναι γνώριμοι των διωκτικών αρχών.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Συνελήφθησαν άμεσα χθές (31.01.2021) το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα) κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθές (31.01.2021) το απόγευμα, άγνωστα άτομα αφαίρεσαν κοσμήματα και επαγγελματικό εξοπλισμό από επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπής.

Από την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη έρευνα καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω ημεδαποί είχαν διαπράξει την εν λόγω κλοπή.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ενώ στην κατοχή τους βρέθηκε και μεγάλο μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα τα οποία και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News