Σέρβιρε ποτά σαν… να μην υπήρχε απαγόρευση

Κρήτη
Σέρβιρε ποτά σαν… να μην υπήρχε απαγόρευση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόστιμο και «λουκέτο» σε ιδιοκτήτη καφέ - μπαρ στο Ρέθυμνο

Την ηλιόλουστη ημέρα και τη «γλυκιά» του Σαββάτου, αλλά και το take away «εκμεταλλεύτηκε» ο ιδιοκτήτης ενός καφέ - μπαρ στο Ρέθυμνο, ο οποίος άφηνε τους πελάτες να απολαμβάνουν τα… ποτά στο χώρο του.

Ωστόσο, η ιδέα του δεν… του βγήκε σε καλό, καθώς η πράξη του έγινε αντιληπτή, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί «τσουχτερό» πρόστιμο, αλλά και να ανασταλεί η λειτουργία του καταστήματός του.

Ειδικότερα, οι υπάλληλοι του καφέ - μπαρ «πιάστηκαν» το Σάββατο από αστυνομικούς να σερβίρουν οινοπνευματώδη ποτά και μάλιστα σε… καθήμενους πελάτες στο μαγαζί.

Έτσι, οι αστυνομικοί επέβαλλαν το πρόστιμο των 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ του επέβαλλαν και αναστολή της λειτουργίας του καφέ - μπαρ (το οποίο ήταν ανοιχτό, καθώς εξυπηρετούσε πελάτες μέσω take away) για 15 ημέρες.

117 πρόστιμα για μάσκες και μετακινήσεις

Τη ίδια στιγμή συνεχίστηκαν και το Σάββατο οι έλεγχοι της αστυνομίας, αλλά και τα πρόστιμα για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Έτσι, χτες επιβλήθηκαν (συνολικά) 117 πρόστιμα σε όλη την Κρήτη: 33 για μη χρήση υποχρεωτικής μάσκας και 84 για περιορισμό μετακινήσεων (μετακινήσεις χωρίς SMS/βεβαίωση, κυκλοφορία μετά τις 9 το βράδυ).

Τα πρόστιμα κατανέμονται, ανά περιοχή, ως εξής:

Για μη χρήση μάσκας

Για περιορισμό μετακινήσεων

12

(Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News