ΒΟΑΚ: Η ολοκλήρωση του το… 2029, έφερε καβγάδες

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Η ολοκλήρωση του το… 2029, έφερε καβγάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονος τηλεοπτικός καβγάς για την Εθνική Οδό της Κρήτης, μεταξύ Κεφαλογιάννη και Μαμουλάκη  

Η απάντηση του Υφυπουργού Υποδομών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV για ολοκλήρωση του ΒΟΑΚ το 2029, έγινε η αιτία για να ξεσπάσει μια ένταση ανάμεσα στον ίδιο και το βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Μαμουλάκη.

Ο κ. Μαμουλάκης έκανε λόγω για ώριμες μελέτες από το ΣΥΡΙΖΑ που θα έφερναν το έργο πιο κοντά στην υλοποίηση και για ακύρωση όλων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη να αμφισβητεί την νέα χάραξη του ΒΟΑΚ από την προηγούμενη κυβέρνηση λέγοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση ξεκίνησε τα πάντα από την αρχή.

Η αμφισβήτηση της χάραξης του ΒΟΑΚ έγινε η αιτία της έντονης τηλεοπτικής αντιπαράθεσης, με τον Χάρη Μαμουλάκη να κατηγορεί τη σημερινή κυβέρνηση για τεράστιες καθυστερήσεις που «φρενάρουν» την αναπτυξιακή πορεία της Κρήτης, χαρακτηρίζοντας το νησί ουραγό στο οδικό δίκτυο ολόκληρης της χώρας.

Ο κ. Κεφαλογιάννης και ο κ. Μαμουλάκης για αρκετή ώρα μέσα από ένα έντονο τηλεοπτικό διάλογο και με εκατέρωθεν πυρά παρουσίασαν τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για το ΒΟΑΚ, με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για σχεδιασμό χωρίς αντίκρισμα όσον αφορά το νέο αυτοκινητόδρομο της Κρήτης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News