Αντώνης Συκάρης: Έστειλε μήνυμα στην Κρήτη από τους -32 βαθμούς Κελσίου

Κρήτη
Αντώνης Συκάρης: Έστειλε μήνυμα στην Κρήτη από τους -32 βαθμούς Κελσίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος του ορειβάτη η κορυφή του "φονικού βουνού" στο Πακιστάν με θερμοκρασίες στους -75 βαθμούς Κελσίου /video

Αποκλειστικό μήνυμα στην ΚΡΗΤΗ TV από τον Έλληνα ορειβάτη Αντώνη Συκάρης, ο οποίος βρίσκεται στους -32 βαθμούς Κελσίου, σε υψόμετρο 4900 μέτρων, του βουνού  Κ2 στο Πακιστάν.

Ο κορυφαίος ορειβάτης, που αποτελεί μέλος διεθνούς ορειβατικής αποστολής, έστειλε το μήνυμά του μέσα από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα», ζητώντας από τους Έλληνες να τον εμψυχώσουν για να καταφέρει αυτό που φαντάζει υπερβολικό για τη ανθρώπινη φύση.

Κάποιοι θα χαρακτήριζαν υπεράνθρωπο ή και ακατόρθωτο το εγχείρημα του Έλληνα ορειβάτη, Αντώνη Σύκαρη, ο οποίος έχει στόχο να ανέβει στην κορυφή του Κ2, του "φονικού βουνού" στο Πακιστάν.

Πρόκειται για το δυσκολότερο και δεύτερο ψηλότερο βουνό του κόσμου, στο Πασκιστάν,  με υψόμετρο 8.611 μέτρα και θερμοκρασίες που αγγίζουν τους -75 βαθμούς Κελσίου., ενώ να σημειωθεί ότι κανείς στον πλανήτη δεν έχει ανέβει ποτέ στην συγκεκριμένη κορυφή σε χειμερινή περίοδο.

Ο Αντώνης Συκάρης ,  σύμφωνα και με την δημοσιογράφο της εκπομπής, Εύη Σπανού, έχοντας εμπειρία 31 ετών στην πλάτη του, βγήκε στο κρύο, στους -32 βαθμούς Κελσίου και έστειλε το δικό του μήνυμα στην ΚΡΗΤΗ TV μέσω της εκπομπής   «Κρήτη Σήμερα»  η ιοποία και έκανε ένα εντυπωσιακό "φινάλε" στην εκπομπή της Παρασκευής.

Φωτογραφία αρχείου : pexels.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News