«Ορθόδοξος λόγος»: Οι άνθρωποι διαθέτουν θάρρος και εμπιστοσύνη στον Θεό

Κρήτη
«Ορθόδοξος λόγος»: Οι άνθρωποι διαθέτουν θάρρος και εμπιστοσύνη στον Θεό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, κυρίως δε μικρά παιδιά, ζουν χωρίς τα στοιχειώδη και συχνά αποθνήσκουν από θανατηφόρες ασθένειες αβοήθητοι, ξεχασμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο

Το θέμα για την εκπομπή του "Ορθόδοξου Λόγου" της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2021, που θα προβληθεί από τις 16:30 ως τις 17:20, έχει ως εξής:

Εις πάντα τα έθνη

Πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, κυρίως δε μικρά παιδιά, διαβιούν στα όρια της φτώχειας, με μία χούφτα ρύζι ή καλαμπόκι την ημέρα. Με πολύ λίγα έως καθόλου αγαθά, δίχως βασική ιατρική βοήθεια και καθαρό πόσιμο νερό. Ζουν χωρίς τα στοιχειώδη και συχνά αποθνήσκουν από θανατηφόρες ασθένειες αβοήθητοι, ξεχασμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ωστόσο οι άνθρωποι αυτοί, όπως τους γνωρίζουμε μέσω της Εξωτερικής Ιεραποστολής της όπου γης Ορθόδοξης Εκκλησίας, διαθέτουν θάρρος και εμπιστοσύνη στον Θεό. Χαίρονται με ό,τι έχουν, εκτιμούν τα ελάχιστα που μπορούν να βρουν, δεν γογγύζουν και ευχαριστούν τον Θεό κάθε ημέρα που ξημερώνει. Τα πρόσωπά τους λάμπουν και είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι, μέσα στην ανέχειά τους.

Αυτό είναι το θέμα συζήτησης της εκπομπής «Ορθόδοξος Λόγος» της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2021, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου, με εκλεκτούς καλεσμένους και πάντοτε στο στούντιο της ΚΡΗΤΗTV, στις 16:30’.

Στην παρουσίαση της εκπομπής ο Επίκουρος Καθηγητής της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης κ. Ιωάννης Λίλης.

Σας περιμένουμε!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News