Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Βιτώρο που βγήκε από την εντατική

Κρήτη
Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Βιτώρο που βγήκε από την εντατική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συγκινητική φωτογραφία και το μήνυμα της κόρης του

Άκρως θετικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Βιτώρου που έπειτα από την επέμβαση καρδιάς στην οποία και υποβλήθηκε, βγήκε από την εντατική και πλέον νοσηλεύεται σε κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η Άρτεμη Βιτώρου, η κόρη του αγαπητού παρουσιαστή, το όνομά του οποίου  είναι άρρηκτα συνυφασμένο με την κρητική μουσική παράδοση του τόπου μας, σε ανάρτηση της στο Facebook αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας βγήκε από τη ΜΕΘ και πλέον νοσηλεύεται στο δωμάτιο του πολύ καλή κατάσταση.

«Στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του βγήκε νικητής κ είμαι σίγουρη ότι σε αυτό, πέρα από το Χέρι του σωτήρα μας πια κ. Γιώργου Λαζόπουλου, συνέβαλλαν η απέραντη αγάπη, οι αμέτρητες ευχές - προσευχές κ το συγκινητικό ενδιαφέρον τόσου, άγνωστου προς εμάς, κόσμου πέρα φυσικά από την συμπαράσταση των δικών μας ανθρώπων, συγγενών κ φίλων!... Σας ευχαριστώ όλους κ δε θα κουραστώ να γράφω ότι αυτό το "ευχαριστώ" είναι μικρό κ λίγο...», αναφέρει η Άρτεμη στην ανάρτηση της, η οποία και συνοδεύεται με μια συγκινητική φωτογραφία. 

Αναλυτικά το μήνυμα της κόρης του Γιώργου Βιτώρου.

«Σε ξαναβλέπω κι ο ντουνιάς

δε βάνει τη χαρά μου

αφού η δική σου η καρδιά

ορίζει τη δικιά μου!

Με απύθμενη κ απερίγραπτη ευτυχία, σας ενημερώνω ότι ο πατέρας μου βγήκε από τη ΜΕΘ κ είναι στο δωμάτιο του σε πολύ καλή κατάσταση!

Στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του βγήκε νικητής κ είμαι σίγουρη ότι σε αυτό, πέρα από το Χέρι του σωτήρα μας πια κ. Γιώργου Λαζόπουλου, συνέβαλλαν η απέραντη αγάπη, οι αμέτρητες ευχές - προσευχές κ το συγκινητικό ενδιαφέρον τόσου, άγνωστου προς εμάς, κόσμου πέρα φυσικά από την συμπαράσταση των δικών μας ανθρώπων, συγγενών κ φίλων!

Θα χρειαστώ πολλές ώρες για να τον ενημερώσω για όλους όσους επικοινώνησαν κ ενδιαφέρθηκαν με κάθε τρόπο για εκείνον, αυτές τις ημέρες κ σίγουρα εκείνος μετά θα αναλάβει με το δικό του τρόπο να σας ευχαριστήσει.

Μέχρι τότε, θα γράψω μια μαντινάδα της Δέσποινας Σπαντιδάκη που περιγράφει απόλυτα αυτό που οι άνθρωποι του ζήσαμε από την αρχή της περιπέτειας του:

Αν ήταν η αγάπη σας

νερό σε κάποια βρύση

ωκεανός να στέρευε

'θελα ξαναγεμίσει!

Σας ευχαριστώ όλους κ δε θα κουραστώ να γράφω ότι αυτό το "ευχαριστώ" είναι μικρό κ λίγο...

Υγεία σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου που απόψε είναι γεμάτη ευγνωμοσύνη, συγκίνηση κ χαρά!🙏❤️».

Στο πλευρό του  τηλεοπτικού αλλά και ραδιοφωνικού παρουσιαστή, που υπήρξε πρώην Δήμαρχος Τεμένους αλλά και πρώην Διευθυντής του Βενιζέλειου νοσοκομείου,  από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του και φυσικά όλη η Κρήτη που όλα αυτά τα χρόνια έχει για τον Γιώργο Βιτώρο, αναμφισβήτητα , μια θέση βαθιά στην καρδιά της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News