Κρήτη

Μικροί μαθητές με μεγαλείο ψυχής βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι

Δήμαρχος Μαλεβιζίου: «Μπράβο παιδιά! Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς»

Δυο μαθητες του δημοτικού σχολείου Κρουσώνα, παρέδωσαν πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, παραδίδοντας ταυτόχρονα μαθήματα ανθρωπιάς, ήθους και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Ο λόγος για τους μαθητές Μιχάλη Λυδάκη και Μανώλη Παραχεράκη από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα που έδωσαν μαθήματα αξιών και τιμιότητας και δίχως  δεύτερη σκέψη παρέδωσαν το πορτοφόλι που βρήκαν στην πλατεία Αγίας Τριάδας το

Για την πράξη τους αυτή, ο Μιχάλης και ο Μανώλης δέχθηκεαν τα  συγχαρητήρια τόσο από τον δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα αλλά και τη διεύθυνση του σχολείου

Συγχαρητήρια Μποκέα για τους μαθητές του Κρουσώνα

«Είναι τα μικρά που δίνουν αξία στα μεγάλα. Περήφανοι για τους μικρούς μαθητές μας Μιχάλη Λυδάκη και Μανώλη Παραχεράκη από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρουσώνα που έδωσαν μαθήματα αξιών και τιμιότητας. Παρέδωσαν χωρίς δεύτερη σκέψη το πορτοφόλι που βρήκαν στην πλατεία Αγίας Τριάδας.

Τους ευχαριστούμε για την πράξη τους. Μια πράξη ελπίδας που αντικατοπτρίζει το φως και την περηφάνια της κοινωνίας του Κρουσώνα και του Μαλεβιζίου. Είναι αυτές οι δυνάμεις που ζητάμε να ενεργοποιούμε για να δημιουργήσουμε διαφορετικές κοινωνίες. Τους στηρίζουμε με ένα δημόσιο «ευχαριστώ»! Μπράβο παιδιά! Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς»!

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, πληροφορούμενος ότι οι δυο μικροί μαθητές της πέμπτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα βρήκαν και παρέδωσαν πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

 Μάλιστα ο Δήμαρχος απέστειλε και προσωπικές συγχαρητήριες επιστολές τόσο στους δύο μαθητές, όσο και στη διεύθυνση του σχολείου.

Φωτογραφία αρχείου

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια