Κρήτη

Στο χειρουργείο ο Γιώργος Βιτώρος

Ευχή όλων να ξεπεραστεί γρήγορα η περιπέτεια που βιώνει ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της Κρήτης

Θεωρείται από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς τηλεοπτικούς παρουσιαστές της Κρήτης με το όνομά του να είναι άρρηκτα συνυφασμένο με την κρητική μουσική παράδοση του τόπου μας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βιτώρο που αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και σύμφωνα με το Το "Διαsosτε"  σήμερα θα υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.

Στο πλευρό του επιτυχημένου τηλεοπτικού αλλά και ραδιοφωνικού παρουσιαστή, που υπήρξε πρώην Δήμαρχος Τεμένους αλλά και πρώην Διευθυντής του Βενιζέλειου νοσοκοκείου,  από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του και φυσικά όλη η Κρήτη που όλα αυτά τα χρόνια έχει για τον Γιώργο Βιτώρο, αναμφισβήτητα , μια θέση βαθιά στην καρδιά της.

Ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV εύχεται στον Γιώργο Βιτώρο να βγει «σιδερένιος» και πολύ  σύντομα να τελειώσει η περιπέτεια της υγείας του.

Η κόρη του Άρτεμις Βιτώρου ανέβασε τη σχετική ανάρτηση στο facebook:  

"Ο πατέρας μου έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο κ χειρουργείται στην καρδιά, αύριο το πρωί από την ομάδα του κου Λαζόπουλου.
Είναι συγκινητική η τεράστια προθυμία άγνωστων να προσφέρουν αίμα αλλά κ οι προσευχές κ τα τάματα που κάνουν, ώστε σ' αυτή τη δύσκολη μάχη να βγει νικητής.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους στέκεστε στο πλευρό μας κ ενδιαφέρεστε για τον Άνθρωπο μας! Είναι μικρό κ λίγο το "ευχαριστώ"...
Μια θερμή παράκληση μόνο.
Όσοι προθυμοποιηθήκατε να δώσετε αίμα (παρόλο που σαν αιμοδότρια η ίδια αλλά κ από συγγενείς κ στενούς φίλους, καλύψαμε τις ανάγκες για αίμα από την πρώτη στιγμή) κ "μελετήσατε" τον πατέρα μου, σας παρακαλούμε, δώστε το κ ας μην το πάρει εκείνος.
Ας μείνει στην Τράπεζα, σίγουρα θα βρεθεί συνάνθρωπος μας να το χρειαστεί! Είναι αυτό που ζητάει κ ο ίδιος.
Ο ασθενής είναι αισιόδοξος με πολύ καλή κ ακμαία διάθεση, έχει πάει σε όλους τους περιφερειακούς θαλάμους κ λέει ανέκδοτα κ μαντινάδες στους ασθενείς (που παθαίνουν ένα σοκ βλέποντας τον μπροστά τους
), τα πήρε όμως ελαφρώς γιατί ζήτησε έναν ελληνικό καφέ κ δεν τον άφησαν να πιει...
Να βγει κ να πάει σπίτι μας κ θα του κάνω 10 ελληνικούς καφέδες κάθε μέρα!
Να είστε όλοι καλά!

Φωτογραφία από το Facebook του Γιώργου Βιτώρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια