Ο «ρεφενές» στο ελαιουργείο τους βγήκε… ξινός

Κρήτη
Ο «ρεφενές» στο ελαιουργείο τους βγήκε… ξινός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έλεγχοι της αστυνομίας ήταν συνεχείς και την Κυριακή

Η σκέψη τους να τα… τσούξουν στο ελαιουργείο, μάλλον… κακό τους έκανε παρά… καλό, αφού πιάστηκαν στο δόκανο των αστυνομικών αρχών με αποτέλεσμα να τους επιβληθούν βαριά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, ως γνωστόν οι έλεγχοι της αστυνομίας για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας  για τον κορωνοϊό, συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια με αμείωτη ένταση.

Έτσι χθες στα Χανιά, οι αστυνομικοί εντόπισαν μια παρέα 6 ατόμων να διασκεδάζει μέσα σε ένα ελαιουργείο στην περιοχή Κεραμειά.

Εκτός από τις συστάσεις , κινήθηκαν και όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, και έτσι στον ιδιοκτήτη του ελαιουργείου, έπεσε βαριά καμπάνα και συγκεκριμένα πρόστιμο 3000 ευρώ και στα υπόλοιπα 5 άτομα της παρέας , πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα για άσκοπή μετακίνηση.

Πρόστιμα για μετακινήσεις και μη χρήση μάσκας

Και το τελευταίο 24ώρο στην διάρκεια των ελέγχων, επιβλήθηκαν συνολικά 66 πρόστιμα σε όλη την Κρήτη για μη χρήση μάσκας  και άσκοπες μετακινήσεις.

Αναλυτικότερα επιβλήθηκαν 52 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις, εκ των οποίων 32 στο Ηράκλειο,6 σε Χανιά, 6 σε Ρέθυμνο, 5 στο Λασίθι και 3 στον ΒΟΑΚ.

Ενώ για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν μόνο 14 πρόστιμα, 7 στο Ηράκλειο , 5 στα Χανιά και 2 στο Ρέθυμνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News