Έγκλημα στα Μεσκλά: «Έλα να με πάρεις γιατί θα με σκοτώσει» - Το τηλεφώνημα στον εν διαστάσει σύζυγο

Κρήτη
Έγκλημα στα Μεσκλά: «Έλα να με πάρεις γιατί θα με σκοτώσει» - Το τηλεφώνημα στον εν διαστάσει σύζυγο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαχαιρωμένη σε λίμνη αίματος βρέθηκε η 55χρονη – Βασικός ύποπτος ο Νορβηγός σύντροφός της

Ένα άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες στα Χανιά, όταν λίγο πριν τις 11 το πρωί βρέθηκε νεκρή σε μία λίμνη αίματος μια 55χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι που διέμενε στα Μεσκλά του δήμου Πλατανιά.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα φέρεται να διέμενε στο εν λόγω σπίτι μαζί με τον φίλο της, νορβηγικής υπηκοότητας, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές, καθώς φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για το φονικό.

«Έλα να με πάρεις γιατί θα με σκοτώσει»

Οι Αρχές ερευνούν και την πληροφορία που ήθελε την άτυχη γυναίκα να είχε ζητήσει προ ημερών τη βοήθεια του πρώην συζύγου της (που είναι Χανιώτης), με τον οποίο φέρεται να είχαν άριστες σχέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά, ζητώντας του βοήθεια, καθώς με βάση τα όσα φέρεται να του είπε, φοβόταν ότι ο σύντροφός της θα τη σκοτώσει.

Μάλιστα, ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας βρέθηκε χθες το μεσημέρι στον τόπο του εγκλήματος, ενώ έχει ήδη δώσει μια πρώτη κατάθεση στις αστυνομικές Αρχές.

Μιλώντας χθες σε δημοσιογράφους, ο - κατά δήλωσή του - εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, Μιχάλης Παπιδάκης, ανέφερε ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης «με πήρε αυτή τηλέφωνο (...). Και μου λέει “έλα να με πάρεις γιατί θα με σκοτώσει”».

Σύμφωνα με τον κ. Παπιδάκη, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η εν διαστάσει σύζυγός του και ο φίλος της τσακώνονταν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News