Κρήτη

Νέα έκκληση για την 15χρονη Ζωή από την Κρήτη

Δεν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα το σωτήριο χειρουργείο

Τεράστιο «ευχαριστώ» από την οικογένεια της 15χρονης Ζωής η οποία  βρίσκεται ήδη στο Childrens National Hospital, της Ουάσινγκτον, και περιμένει την βοήθεια όλων για να κάνει το τελευταίο της χειρουργείο. Ήδη συγκεντρώθηκε ένα μέρος του χρηματικού ποσού που απαιτείται, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να βρεθεί το συνολικό ποσό.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας της 15χρονης που μίλησε στο neakriti.gr «θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας βοήθησαν στην Κρήτη. Έχει γίνει προσπάθεια και από το εξωτερικό να μας βοηθήσει η Εκκλησία. Ήδη συγκεντρώθηκαν 4.300 ευρώ και απαιτούνται ακόμη πάνω από 15.000 ευρώ για να μπορέσει να γίνει η επέμβαση. Η Ζωή παραμένει στις ΗΠΑ μαζί με τη μητέρα της και περιμένουν νεότερα.».

Το μήνυμα της οικογένειας:

"Η Ζωή αναρρώνει απο το 5ωρο χειρουργείο που έκανε και ευτυχώς από οσο μας ενημέρωσε ο γιατρός , πήγε καλά.

Είχε πόνους και της χορηγούσαν μορφίνη, αλλά μέρα με την ημέρα καλυτερεύει. Δυστυχώς η Ζωή παλεύει από μικρή ηλικία , όχι μόνο με τους σωματικούς πόνους, αλλά και με τους ψυχικούς,καθώς έχει γίνει εξαιτίας των νοσημάτων της θύμα . Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά με το διαφορετικό ! Η Ζωή μας έχει δεχτεί από μικρή τόσο πολύ μπούλινγκ γιατί δεν μπορούσε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα παιδιά στο παιχνίδι και γιατί είχε μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα από εκείνα. Πολλές φορές το μπούλινγκ που περνούσε ήταν πιο οδυνηρό και από τους σωματικούς πόνους.

Ο πόνος στο σώμα ξεχνιέται ... ο πόνος στην ψυχή όμως ... Γι αυτό άλλωστε και ζήτησε η ίδια, να μην δείξουμε το πρόσωπο της και να διατηρήσει την ανωνυμία της και υγιής πια στο μέλλον να ζήσει μια ήρεμη ζωή . Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και για όλη την στήριξη σας!!! Μέχρι στιγμής το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέσω δωρεών φτιάνει τις 4.300€ και σας ευχαριστούμε πολύ  που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε βοηθήσατε τη Ζωή !!! Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο της Κρήτης και τις επιχειρήσεις να στηρίξει τον αγώνα μας γιατί το ποσό που πρέπει να καλύψουμε αγγίζει τις 20.000€ μέχρι στιγμής ! Ευχόμαστε Κανένα παιδάκι να μην νοσήσει ποτέ ξανά και κανένας γονιός να μην χρειάζεται να συνοδεύει το παιδί του σε νοσοκομείο ,παρά μόνο για ευχάριστα. Παρακαλούμε πολύ οποίος θέλει και μπορεί φυσικά να βοηθήσει στον αγώνα που κάνουμε να καλύψουμε το ποσό που μας υπολείπεται για το πολύ σημαντικό και τρίτο χειρουργείο μας να κάνει κατάθεση στον κάτωθι λογαριασμό με αιτιολογία ΔΩΡΕΑ και το όνομα σας".

Ο αγώνας της Ζωής

Η Ζωή είναι μια δυνατή μαχήτρια από τα Χανιά, που αντιμετωπίζει με θάρρος, από τότε που γεννήθηκε, προβλήματα με την καρδιά, τους πνεύμονες και γυναικολογικά (λόγω συγγενών ανωμαλιών).

Το κορίτσι βρίσκεται ήδη στην Αμερική με σκοπό να ολοκληρώσει 3 χειρουργεία για την αποκατάσταση της υγείας της . Το κόστος των χειρουργείων ανέρχεται σε  230.972 dollars, δηλ 189.445 ευρώ . Η οικογένεια οφείλει να πληρώσει το 10% ήτοι 18.944,5 ευρώ .

Η ανήλικη έχει ήδη πραγματοποιήσει τα 2 χειρουργεία και της απομένει το τελευταίο , το οποίο και θα πραγματοποιηθεί μόλις κατατεθεί το ποσό που οφείλει η οικογένεια. Η οικογένεια αλλά και η «Παιδική Χαρά» ως φιλανθρωπικό σωματείο απευθύνουν έκκληση σε όλους τους πολίτες να βοηθήσουν στην συγκέντρωση του απαιτούμενου αυτού ποσού μέσω δωρεών .

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει μπορεί να καταθέσει χρηματικό ποσό στον εξής λογαριασμό:

alpha bank: GR9401407010701002002029468

❗ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ : ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ γιατί θα πρέπει να γραφτεί  απόδειξη δωρεάς.

Δείτε εδώ την ιστορία της Ζωής :https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=707388383303428&id=256836328358638

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια