Bίντεο ντοκουμέντο από το διπλό θανατηφόρο στις Μοίρες Η στιγμή της σύγκρουσης /Σκληρές εικόνες

Κρήτη
Bίντεο ντοκουμέντο από το διπλό θανατηφόρο στις Μοίρες Η στιγμή της σύγκρουσης /Σκληρές εικόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο βίντεο διαφαίνεται η σφοδρότητα της σύγκρουσης με το αυτοκίνητο της 37χρονης να εκτοξεύεται στον αέρα και να καταλήγει σε χαντάκι

Σε κλίμα ανείπωτης οδύνης διαδραματίστηκε χθες η τελευταία πράξη της τραγωδίας που έλαβε χώρα προχθές στην ευρύτερη περιοχή των Μοιρών, στο τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο έμελλε να βρουν φρικτό τέλος μια 37χρονη μητέρα και το μόλις 3 ετών κοριτσάκι της.

Την  ίδια ώρα ανατριχίλα και σοκ προκαλούν εικόνες από το βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε το MEGA και στο οποίο αποτυπώνεται καρέ καρέ η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή στην Όλγα και την μικρή της κόρη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το αυτοκίνητο της 37χρονης που κινείται σε επαρχιακό δρόμο στις Μοίρες Ηρακλείου, επιχειρεί  να στρίψει αριστερά και τότε  ένα αγροτικό από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συγκρούεται με το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν επιβάτες μάνα και κόρη.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της “ΚΡΗΤΗ TV”, υλικό από κάμερα ασφαλείας από σπίτι κοντά στον τόπο του δυστυχήματος δείχνει ότι περίπου 20 μέτρα πριν από τη “μοιραία” διασταύρωση προπορευόταν του οχήματος που οδηγούσε η 37χρονη αστυνομικός άλλο αυτοκίνητο το οποίο περιόριζε σημαντικά το οπτικό της πεδίο.

Η γυναίκα φαίνεται να ανάβει φλας και, όταν φτάνει στη διασταύρωση, στρίβει προς το σπίτι της. Η περιορισμένη της ορατότητα την εμπόδισε να αντιληφθεί το φορτηγάκι ελαιουργείου το οποίο ερχόταν από την απέναντι πλευρά: Ο οδηγός του εν λόγω οχήματος δεν πρόλαβε καν να σταματήσει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News