Βαριά «καμπάνα» σε κέντρο αισθητικής - Άνοιξε παρά το lockdown

Κρήτη
Βαριά «καμπάνα» σε κέντρο αισθητικής - Άνοιξε παρά το lockdown

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστολή λειτουργίας και μεγάλο πρόστιμο επιβλήθηκε σε εστιατόριο μπαρ σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο

Τσουχτερά πρόστιμα έπεσαν από την αστυνομία,  σε Χανιά και Ηράκλειο για παράβαση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω του covid- 19.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι στα Χανιά, κέντρο αισθητικής λειτουργούσε παράνομα, με αποτέλεσμα να επιβληθεί βαρύ πρόστιμο αξίας 5000 ευρώ.

Ενώ στο Ηράκλειο, εντοπίστηκε να λειτουργεί παράνομα, μπαρ – εστιατόριο  σε ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα να "πέσει" πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για διάστημα 15ημερών.

Πρόστιμα για sms και μη χρήση μάσκας

Οι έλεγχοι της αστυνομίας και το τελευταίο 24ώρο ήταν συνεχείς και διαρκείς καθ’ ‘ολη την διάρκεια της ημέρας και στους 4 νομούς της Κρήτης.

Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 2171 έλεγχοι, εκ των οποίων βεβαιώθηκαν 133 παραβάσεις, 107 για άσκοπες μετακινήσεις και 24 για μη χρήση μάσκας.

Ειδικότερα για τις 107 άσκοπές μετακινήσεις , 65 βεβαιώθηκαν στο Ηράκλειο, 24 στα Χανιά, 10 στο Ρέθυμνο, 4 στο Λασίθι και 4 στον ΒΟΑΚ.

Ενώ για 24 παραβάσεις για  μη χρήση μάσκας,  βεβαιώθηκαν 7 στο Ηράκλειο, 6 στο Λασίθι , στον ΒΟΑΚ 5 στα, Χανιά και 2 στο Ρέθυμνο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News