Κρήτη

Με επιτυχία η διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Θάλασσα - εθνικός πλούτος - υγεία»

Παρουσιάστηκαν θέματα για την κυκλική οικονομία και την ανάπτυξη θαλάσσιου τουρισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/1/21 η διαδικτιακή επιστημονική  εκδήλωση  με θέμα  "Θάλασσα -Εθνικός πλούτος- υγεία", από την επιστημονική επιτροπή προώθησης  Κρητικής διατροφής και θεματικού τουρισμού.

Θέματα για τη διαβίωση των ναυτικών, τους κινδύνους για την υγεία τους, το ναυταθλητισμό ως εφαλτήριο για υγιεινό τρόπο ζωής, τη ναυτιλιακή οικονομία, την κυκλική οικονομία από πλαστικά της θάλασσας, την ανάπτυξη θαλάσσιου τουρισμού παρουσιάστηκαν από σημαντικούς εισηγητές.

Ο καθηγητής Ιατρικής κ.Χανιώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης διαιτολόγων Ελλάδος και διδάκτωρ του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κ.Κανελλάκης, ο Αντιπρόεδρος των Ελλήνων Ολυμπιονικών και Αργυρός Ολυμπιονικης κωπηλασίας κ.Μούγιος, ο Πρόεδρος  του ΕΒΕΠ κ.Κορκίδης, ο Ιδρυτής της ENALEIA –οικονομολόγος  κ.Αραπάκης, το μέλος  του Δ.Σ. του Ποιαθ κ.Ρούδας, ,ο τ.Πρόεδρος  ΕΦΕΤ-ΕΚΕΦΕ Δημόκριτου κ.Κατσαρός και ο Διδάκτωρ Ιατρικής κ.Αλιφιεράκης ενημέρωσαν χιλιάδες άτομα που παρακολούθησαν τα θέματα. 

Η εκδήλωση τελούσε  υπό την αιγίδα  του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του ΕΒΕΠ, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ενωσης  Διαιτολόγων Ελλάδος, της ΕΛΔΕ, της ΕΣΟΑ, του ΣΕΟ, του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια