Θλίψη για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Σφακίων

Κρήτη
Θλίψη για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Σφακίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Μπραουδάκης υπηρέτησε τον τόπο του και την Αυτοδιοίκηση με ιδιαίτερη συνέπεια

Τα συλλυπητήρια του-για τον θάνατο του π. Δημάρχου Σφακίων Γιάννη Μπραουδάκη εκφράζει στην οικογένεια του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Σε δήλωση του ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει: «Ως Δήμαρχος Σφακίων ο Γιάννης Μπραουδάκης υπηρέτησε τον τόπο του και την Αυτοδιοίκηση με ιδιαίτερη συνέπεια.

Ως πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ συνέβαλε επίσης καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία των Σφακίων και της ευρύτερης περιοχής. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

   Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης με το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του πρώην Δημάρχου Σφακίων, Γιάννη Μπραουδάκη εξέδωσε το παρά κάτω ψήφισμα:

    « Ο Γιάννης Μπραουδάκης υπήρξε ένας ακέραιος, ειλικρινής και δημιουργικός άνθρωπος. Αυτό που τον χαρακτήριζε στην καθημερινή του δράση ήταν το ήθος, η ντομπροσύνη και η εργατικότητα. Μέλος της Ένωσής μας , ένας εξαίρετος και αγαπητός συνάδελφος. Διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Σφακίων και κατά τη θητεία του προχώρησε στην εκτέλεση σημαντικών έργων τα οποία συνέβαλαν στην ανάπτυξη του τόπου και βελτίωσαν τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών του. Δυστυχώς , όμως, τον πρόδωσε η καρδιά του.

Αποχαιρετούμε ένα εξαίρετο άνθρωπο, ο οποίος πίστεψε στην ιδέα της Αυτοδιοίκησης και την υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση.

Συλλυπούμαστε την οικογένειά του και τον προπέμπουμε στην αιωνιότητα, κρατώντας όλη την αγαθή εικόνα της υπόστασής του.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ συνάδελφε.

Το χώμα των αγαπημένων σου Σφακίων που θα σε σκεπάσει να είναι ανάλαφρο.»

Η ΠΕΔ Κρήτης για το θάνατο του Ιωάννη Μπραουδάκη

Ένας άνθρωπος που έγραψε τη δική του ιστορία στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης, ο πρώην Δήμαρχος Σφακίων Ιωάννης Μπραουδάκης (Μπραός) και Πρόεδρος του Διοικητικού   Συμβουλίου της ΑΝΕΝΔΥΚ, έφυγε αυτές τις ημέρες από κοντά μας, προκαλώντας ειλικρινή θλίψη και οδύνη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Άνθρωπος δραστήριος, που αγαπούσε με πάθος τον τόπο του, εργάστηκε πάντα με όραμα, με συνέπεια και με δυναμισμό για την πρόοδο των Σφακίων και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δημοτών του.

Το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της περιοχής, εκδηλώθηκε και με τις αποφασιστικές πρωτοβουλίες του για τη ίδρυση της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΝΕΝΔΥΚ, συνδέοντας το όνομα του με την δημιουργική αυτή αναπτυξιακή πρωτοβουλία.

Ο Ιωάννης Μπραουδάκης αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης στο καθήκον και θα εμπνέει για πάντα όσους επιθυμούν πραγματικά να προσφέρουν στον κοινό αγώνα για την πρόοδο της Κρήτης.

Ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News