Αποκαλυπτικός ο Προκόπης Παυλόπουλος στις «Αντιθέσεις»

Κρήτη
Αποκαλυπτικός ο Προκόπης Παυλόπουλος στις «Αντιθέσεις»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο κ. Παυλόπουλός μίλησε στην εκπομπή «Αντιθέσεις» της ΚΡΗΤΗ TV , καλεσμένος του Γιώργου Σαχίνη

Την ανάγκη θωράκισης του Εθνικού μας κύρους, μέσα από την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων πάνω στη στέρεη βάση του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου, τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή Αντιθέσεις με τον Γιώργο Σαχίνη, της ΚΡΗΤΗ TV, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα προς τον Τούρκο Πρόεδρο εξηγώντας τι σηματοδοτεί η αλαζονεία στην πολιτική.

«Η Ελλάδα οφείλει να καθιστά σαφές ότι δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει ούτε κατ’ ελάχιστο από τις θέσεις που της αναλογούν κατά τη πλήρη εφαρμογή της Διεθνούς και της Ευρωπαϊκής Νομιμότητας», υπογράμμισε ο τέως Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. ο οποίος αναφέρθηκε και στον ρόλο της Ευρώπης προς αυτή τη κατεύθυνση.

Παράλληλα, ο Προκόπης Παυλόπουλος αναφέρθηκε στα λάθη, στις διχόνοιες και στους λαϊκισμούς και στα όσα μας δίδαξε το παρελθόν καθώς μπροστά στις ευθύνες του μέλλοντος, οφείλουμε όπως είπε να υιοθετήσουμε όρους σύμπνοιας και ενότητας.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν αποκαλυπτικός και σε σχέση με τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αόρατο εχθρό – τον Κορωνοϊό- , στέλνοντας τα δικά του μηνύματα ζωής.

Στο πλαίσιο της εκπομπής «Αντιθέσεις», η οποία άνοιξε τον θεματικό κύκλο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, βάζοντας στο επίκεντρο την σημασία του εορτασμού, την Εθνεγερσία, τα συντάγματα των πρώτων Εθνοσυνελεύσεων και όχι μόνο, ο Προκόπης Παυλόπουλος ξεδίπλωσε μοναδικά την έννοια του Έθνους και τη σημασία της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού στη διαμόρφωση των εξελίξεων αλλά και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News