Ψάχνουν απεγνωσμένα την 17χρονη Μάγια - Κόλλησαν αφίσες σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου

Κρήτη
Ψάχνουν απεγνωσμένα την 17χρονη Μάγια - Κόλλησαν αφίσες σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατέρας 17χρονης αγνοούμενης: «Μάγια σε παρακαλούμε να γυρίσεις σπίτι»

Εντείνεται η αγωνία για την 17χρονη Μάγια Παπαδοπούλου , τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη από το κέντρο του Ηρακλείου.

Η ανήλικη κοπέλα είχε επισκεφθεί την ψυχολόγο της, πριν κατέβει στο κέντρο του Ηρακλείου, οπότε και έκλεισε το κινητό της τηλέφωνο, όπως μας ανέφερε ο πατέρας της, τον οποίο, ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV ,εντόπισε στα Λιοντάρια, να κολλάει αφίσες σε κεντρικά σημεία για την εξαφάνιση της κόρης του.

 “Η Μάγια είναι ένα χαρούμενο κορίτσι το οποίο μεγάλωσε με αγάπη, έχοντας όμως τάσεις φυγής”, όπως μας περιέγραψε ο πατέρας της, ο οποίος κάνει έκκληση προς την κόρη του να επιστρέψει σπίτι.

Η 17χρονη Μάγια έχει ύψος 1,65.  Φοράει γυαλιά μυωπίας και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, μαύρο κολάν και καφέ μπότες.

 Για την εξαφάνιση της ανήλικης εξέδωσε ανακοίνωση και το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο καλεί τον οποιοδήποτε που έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με το Χαμόγελο του Παιδιού ή να καλέσει την Αστυνομία.

Πιθανόν η φυγή της κοπέλας να σχετίζεται με σχέση που είχε συνάψει με άνδρα κατά πολύ μεγαλύτερο της, όμως όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά καθώς σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας από την περιοχή του Κατσαμπά, η Μάγια περιφερόταν μόνη της σε στενά δρομάκια της περιοχής αργά το βράδυ, της περασμένης Πέμπτης.

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News