Αγωνία για πατέρα στην Κρήτη - Έκκληση να βρεθεί η ανήλικη κόρη του

Κρήτη
Αγωνία για πατέρα στην Κρήτη - Έκκληση να βρεθεί η ανήλικη κόρη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μάγια Παπαδοπούλου εξαφανίστηκε στο Ηράκλειο το μεσημέρι της Πέμπτης

Στιγμές αγωνίας βιώνει από χτες, Πέμπτη, η οικογένεια της ανήλικης Μάγιας Παπαδοπούλου, με τον πατέρα της να απευθύνει έκκληση, μέσω του neakriti.gr, σε όποιον την έχει δει να επικοινωνήσει μαζί του ή με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, από τις 3:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, η ανήλικη δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της, με το κινητό της τηλέφωνο να παραμένει κλειστό.

Η 17χρονη Μάγια εξαφανίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Δημοκρατίας - Κέντρο Ηρακλείου.

Όπως ανέφερε ο πατέρας της 17χρονης μιλώντας στο neakriti.gr, η Μάγια, τον τελευταίο χρόνο, διατηρούσε σχέση με έναν άνδρα 22 χρόνια μεγαλύτερό της και, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολύ πιθανό το νεαρό κορίτσι να βρίσκεται με τον 39χρονο αλλοδαπό σύντροφό της.

Ωστόσο, το γεγονός πως είναι ανήλικη ενέτεινε την αγωνία του πατέρα της 17χρονης, ο οποίος και δήλωσε την εξαφάνιση της ανήλικης στην αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετικές αναρτήσεις στα social media, όταν εξαφανίστηκε, η ανήλικη φορούσε μαύρο παντελόνι, κόκκινη μπλούζα και καφέ μπότες. Επίσης, έχει ύψος 1,65.

Όποιος έχει δει την ανήλικη ή γνωρίζει κάποιο στοιχείο αναφορικά με την εξαφάνισή της, καλείται να επικοινωνήσει με την ΕΛ.ΑΣ. (100), ή με τον πατέρα της στο τηλέφωνο 6940990404.

(Φωτογραφία Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News