«Πρεμιέρα» εμβολιασμών και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Κρήτης

Κρήτη
«Πρεμιέρα» εμβολιασμών και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο Βενιζέλειο και στα νοσοκομεία Λασιθίου και Ρεθύμνου

«Πρεμιέρα» έκαναν σήμερα, Παρασκευή, οι εμβολιασμοί και στα υπόλοιπα έξι νοσοκομεία της Κρήτης σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι.

Ήδη, από την Δευτέρα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο Νοσοκομείο Χανίων, έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 500 και 600 εμβόλια, αντίστοιχα, στους υγειονομικούς, με τη διαδικασία να εξελίσσεται ομαλά.

Σήμερα, ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο Βενιζέλειο, το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, το Νοσοκομείο Σητείας και το Νοσοκομείο Νεάπολης.

Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Με τον εμβολιασμό της προϊσταμένης της κλινικής COVID ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί του υγειονομικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι εμβολιασμοί θα πραγματοποιούνται στα εμβολιαστικά κέντρα εντός του νοσοκομείου, σε δυο βάρδιες, και υπολογίζεται να γίνονται κάθε μέρα 50 εμβόλια, πρωί και απόγευμα.

Μετά την προϊστάμενη ακολούθησε ο Δ.ντης της ΜΕΘ και της ΜΕΘ COVID.

Εμβολιαστικό κέντρο Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Εμβολιασμός της Αποστολίας Σαλβαράκη, Νοσηλεύτριας Επιτροπής Λοιμώξεων, υπεύθυνης νοσηλευτικού προσωπικού κλινικής covid -19 και υπεύθυνη εμβολιασμού του ΓΝ Ρεθύμνου

Εμβολιαστικό κέντρο Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Εμβολιάζεται η ειδικευόμενη γιατρός Παθολογίας, Δανάη Λυδάκη

Εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Σητείας

Εμβολιασμός στο Νοσοκομείο Σητείας

(Κεντρική φωτογραφία απο το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News