Kορωνοϊός: Εκατοντάδες εμβολιασμοί στην Κρήτη σε 2 μόλις ημέρες - Αναλυτικά στοιχεία

Κρήτη
Kορωνοϊός: Εκατοντάδες εμβολιασμοί στην Κρήτη σε 2 μόλις ημέρες - Αναλυτικά στοιχεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή ξεκινά το 2ο «κύμα» εμβολιασμών στα νοσοκομεία της Κρήτης / video

231 υγειονομικοί στο Ηράκλειο και 295 υγειονομικοί στα Χανιά έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής, στα δυο νοσηλευτικά ιδρύματα της Κρήτης, ΠΑΓΝΗ και Νοσοκομείο Χανίων αντίστοιχα.

Πρόκειται για επίσημα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα μέσω του emvolio.gov.gr και αφορούν στατιστικά δεδομένα για τους εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Συνολικά οι εμβολιασμοί έχουν ξεπεράσει τους 16.000 και συγκεκριμένα αγγίζουν τους 16.233 ανά την επικράτεια.

Εμβολιασμοί στην Κρήτη

Για την Κρήτη οι εμβολιασμοί σε διάστημα δύο ημερών, Δευτέρα και Τρίτη, έφθασαν συνολικά τους 526.

Συγκεκριμένα την Τρίτη, δεύτερη ημέρα εμβολιασμών, εμβολιάστηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων 145 υγειονομικοί και στο ΠΑΓΝΗ 119. 

Ενώ την Δευτέρα εμβολιάστηκαν στο Νοσοκομείο Χανιων 150 υγειονομικοι και στο ΠΑΓΝΗ 112.

Να  σημειωθεί και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ότι  ο εμβολιασμός και στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Κρήτης θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή.

«Ο εμβολιασμός εξελίσσεται χωρίς προβλήματα σε Ηράκλειο και Χανιά, με 7.500 υγειονομικούς να έχουν δηλώσει την πρόθεση τους να εμβολιαστούν» σύμφωνα και με την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης προσθέτοντας ότι» καθημερινά αυξάνεται η πρόθεση δήλωσης υγειονομικών για εμβολιασμό».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκαν 14 νέα κρούσματα στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα, 10 νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, 1 νέο κρούσμα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και 3 νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News