Κρήτη: Καλοκαίρι θα θυμίζει ο καιρός, «φλερτάροντας» με τους 30 βαθμούς Κελσίου

Κρήτη
Κρήτη: Καλοκαίρι θα θυμίζει ο καιρός, «φλερτάροντας» με τους 30 βαθμούς Κελσίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θερμή εισβολή το Σαββατοκύριακο και θερμοκρασίες που δεν παραπέμπουν σε χειμερινό σκηνικό

Καιρικές συνθήκες που σίγουρα δεν θα  θυμίζουν χειμώνα, αναμένεται να επικρατήσουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σε περιοχές της Ελλάδος, ανάμεσα τους και η Κρήτη.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγος, Σάκη Αρναούτογλου, το σκηνικό του καιρού το Σαββατοκύριακο θα παραπέμπει σε καλοκαίρι!

Μάλιστα η Κρήτη θα νιώσει το «καυτό σκηνικό» την Κυριακή, οπότε και στα βόρεια τμήματα του νησιού, ο νοτιάς εκτός από ότι θα μεταφέρει και κάποια σκόνη δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον υδράργυρο και στους 29 βαθμούς Κελσίου!

Δεν αποκλείεται λοιπόν να υπάρξουν και οι τολμηροί που δεν θ' αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και αντί για περίπατο ή για άθληση, θα προτιμήσουν μια βουτιά στη θάλασσα, αφού  ο καιρός όπως όλα δείχνουν θα είναι με το «μέρος τους».

Συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος κ. Αρναούτογλου αναφέρει στην ανάρτηση του: "Θερμή εισβολή στην κεντρικη και κυρίως στην νότια Ελλάδα το Σαβ/κύριακο Γενάρη μήνα!!

Φίλες και φίλοι οπως τόνισα και στο χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού  η θερμοκρασία θα σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο για την εποχή στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και κυρίως της νότια Ελλάδας ενώ την Κυριακή στην βόρεια Κρήτη ο νοτιάς εκτός απο το να μεταφέρει και κάποια σκόνη δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει τον υδράργυρο και στους 29 βαθμούς Κελσίου"!

Θερμή εισβολή στην κεντρικη και κυρίως στην νότια Ελλάδα το Σαβ/κύριακο Γενάρη μήνα!! Φίλες και φίλοι οπως τόνισα και ...

Δημοσιεύτηκε από Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Παρακολουθήστε εδώ την εξέλιξη του καιρού

(Φωτογραφία: intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News