Αστυνομία Ηρακλείου: Μια ιδιαίτερη επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Αστυνομία Ηρακλείου: Μια ιδιαίτερη επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπροσωπεία της Αστυνομίας μοίρασε δώρα στην Ογκολογική-Αιματολογική Κλινική Παίδων

Η Αστυνομία βρίσκεται όχι μόνο στην υπηρεσία του πολίτη αλλά και δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας… Αποδεικνύει ότι είναι κοντά σε εκείνα τα παιδιά και τους γονείς τους, που δίνουν καθημερινά τη μάχη για τη ζωή.

Μεταφέροντας τις ευχές του Αστυνομικού Διευθυντή, Ταξίαρχου Νίκο Σπυριδάκη, εκπρόσωποι των τμημάτων της Αστυνομίας του Ηρακλείου επισκέφτηκαν την Ογκολογική-Αιματολογική Κλινική Παίδων του ΠΑΓΝΗ, προσφέροντας δώρα και χωρά στα νοσηλευόμενα παιδιά και εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή τους.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Στέλιος Καρακούδης, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Α' Αστυνομικού Τμήματος Γιώργος Μυρωδιάς, ο Διοικητής του Τμήματος Αμέσης Δράσης Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης και ο Υπαστυνόμος Α' του Τμήματος Άμεσης Δράσης Παναγιώτης Μουρτζάκης.

Τα δώρα ήταν προσφορά από: YELLOW STARS παιδικά ενδύματα, Ελευθερία Ντελούκα, ΕΛΕΜ Φάρος Αντώνης Μιχαλομανωλάκης, AFFIDEA ΙΑΤΡΙKO ΚΡΗΤΗΣ (Εμμανουήλ Κεφαλογιάννης), σωματείο Νέων Ηροδότου, Άννα Καραγιωργάκη και Ζαννή Αργουδέλη "Ζάννειο Εκπαιδευτήριο".

«Όποιος μπορεί πρέπει να συνεισφέρει γι’ αυτά τα παιδιά, τους μαχητές της ζωής, για τους γονείς τους και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό» δήλωσε ο κ. Μουρτζάκης, που αποτέλεσε κινητήριο μοχλό για την διοργάνωση της επίσκεψης στο ΠΑΓΝΗ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News