«Κρήτη Σήμερα»: Αποχαιρέτησαν το 2020 με ρεκόρ 24 συνδέσεων!

Κρήτη
«Κρήτη Σήμερα»: Αποχαιρέτησαν το 2020 με ρεκόρ 24 συνδέσεων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου με την πρώτη εκπομπή για το 2021

Τελευταία εκπομπή της «Κρήτη Σήμερα» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να συνομιλεί με Κρητικούς και Έλληνες μέσα από 24 διαφορετικές ζωντανές συνδέσεις! Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν και η Γιώτα Αρχοντάκη με την Εύη Σπανού με την ομάδα της εκπομπής να δίνει βήμα σε Έλληνες και από τις 5 Ηπείρους!

Με την εκπομπή συνδέθηκαν και μίλησαν στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα Έλληνες που μένουν στο Μανχάταν των ΗΠΑ, στο Νιγκμπό της Κίνας, στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, στο Μπουένος Άριες της Αργεντινής, στο Κογνκό, στην Γαλλία, στην Αυστραλία και την Αυστρία.

Δυναμική η εκπροσώπηση της Κρήτης και στην Αττική με την Κρήτη Σήμερα να δίνει το λόγο στους Κρητικούς των Αγιών Αναργύρων και του Αμαρουσίου. Η εκπομπή μετέφερε εικόνα και ήχο από το ακριτικό Καστελόριζο, το Τολό, την Χίο, την Θεσσαλονίκη, και την Πάτρα.

Οι ζωντανές συνδέσεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Στην εκπομπή μίλησαν κάτοικοι της Πλάκας Λασιθίου, του Ρεθύμνου, του Τυμπακίου και του κέντρου Ηρακλείου.

Η εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» με κύριο χαρακτηριστικό της από την έναρξη της τηλεοπτικής σαιζόν τις ζωντανές συνδέσεις και την γρήγορη εναλλαγή θεμάτων δίνει ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου με την πρώτη εκπομπή για το 2021.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News