Κρήτη

ΠαΓΝΗ: Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενάντια του κορωνοϊού

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ ενθαρρύνει τον εμβολιασμό, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητά του

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 29/12, η διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενάντια του SARS-COV-2 που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ σε συνεργασία με την Επιτροπή Λοιμώξεων του νοσοκομείου, προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τα οφέλη, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του εμβολιασμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των Δ.Σ του σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ:»Η ενημέρωση έγινε από την Επιτροπή Λοιμώξεων, και συγκεκριμένα από τον αναπληρωτή καθηγητή παθολογίας, κο Δ. Κοφτερίδη, τον καθηγητή μικροβιακής παθογένεσης, κο Γ. Χαμηλό και τον εξειδικευόμενο λοιμωξιολόγο, κο Π. Ιωάννου. Απαντήθηκαν πολλά από τα ερωτήματα που θέσανε οι υγειονομικοί εργαζόμενοι.

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ ενθαρρύνει τον εμβολιασμό, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητά του.

Δεσμευόμαστε, μαζί με τις ενημερωτικές δράσεις του Σωματείου μας, να συνεχίσουμε τις αγωνιστικές παρεμβάσεις μας για την ουσιαστική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου καθώς και την λήψη των αναγκαίων μέτρων για την προστασίας της υγείας, με προτεραιότητα στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Φωτογραφια: INTIME

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια