Γνωστοί Κρήτες καλλιτέχνες μιλούν για την ζωή τους στην πανδημία –Τι τους έλειψε;

Κρήτη
Γνωστοί Κρήτες καλλιτέχνες μιλούν για την ζωή τους στην πανδημία –Τι τους έλειψε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκουλάς, Κονταρός, Μαρτσάκης, Βρουχάκης και Μαυρόκωστας μιλούν για την αλλαγή στη ζωή τους

Ο καλλιτεχνικός χώρος και γενικότερα ο πολιτισμός είναι ένα από τα μεγάλα θύματα της πανδημίας με Κρήτες καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδίστες, μουσικούς ,φωτιστές και ηχολήπτες να αντιμετωπίζουν πλέον ένα σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης μιας και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται «φως» στην άκρη του τούνελ όσον αφορά ένα πιθανό άνοιγμα των μουσικών και θεατρικών σκηνών και χώρων εκδηλώσεων Στην διάρκεια της εκπομπής «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV φιλοξενήθηκαν κορυφαίου κρητικοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές όπου αναφέρθηκαν σε αυτή την πρωτόγνωρη πραγματικότητα που έχει στείλει στη κυριολεξία στα αζήτητα την κρητική μουσική, τη ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και γενικότερα τον πολιτισμό.

Χώρα που φρενάρει τον πολιτισμό πως μπορεί να έχει ελπίδες για το μέλλον τόνισαν οι Βασίλης Σκουλάς, Μανόλης Κονταρός, Αντώνης Μαρτσάκης, Μιλτιάδης Βρουχάκης αλλά και ο δάσκαλος κρητικών χορών και καλλιτέχνης Θανάσης Μαυρόκωστας. Στην εκπομπή αναφέρθηκαν στο φαινόμενο των κλειστών θεάτρων οι ηθοποιοί Αντώνης Καλομοιράκης και Γιάννης Τσουρουνάκης ενώ για την κατάσταση που επικρατεί με την διασκέδαση στο Ισραήλ όπου ζει τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε ο γνωστός τραγουδιστικής Λευτέρης Ντελής.

Η πανδημία έχει παγώσει όλες τις δραστηριότητες όσον αφορά τους κρητικούς καλλιτέχνες όπως είναι οι γάμοι, τα βαφτίσια ,οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ εδώ και πολλούς μήνες έχουν κατεβάσει «ρολά» όλα τα κέντρα διασκέδασης και τα θέατρα. Δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες που πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αλλά και όλοι οι επαγγελματίες που εμπλέκονται στο κομμάτι της διασκέδασης και του πολιτισμού τόνισαν χαρακτηριστικά οι φιλοξενούμενοι καλλιτέχνες στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV.

Οι καλλιτέχνες τόνισαν ότι αισθάνονται νοσταλγία για τις μουσικές βραδιές αλλά τους έχει λείψει και η επαφή με τον κόσμο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News