Ανοιχτές «πληγές» στις Γούβες, ενάμιση μήνα μετά τις βιβλικές καταστροφές

Κρήτη
Ανοιχτές «πληγές» στις Γούβες, ενάμιση μήνα μετά τις βιβλικές καταστροφές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυσαρέσκεια των πολιτών για την πρόχειρη αποκατάσταση του παραλιακού δρόμου - Ζητούν μια οριστική λύση

Ενάμιση μήνα μετά τις βιβλικές καταστροφές στον Δήμο Χερσονήσου, οι πληγές στις υποδομές παραμένουν ανοιχτές, ωστόσο στην παραλιακή ζώνη στις Γούβες όπου ο δρόμος είχε εξαφανιστεί από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πολίτες διαπίστωσαν ότι το επίμαχο σημείο μπαζώθηκε με πρόχειρο τρόπο, για τις ανάγκες διέλευσης των οχημάτων.  

Ο τηλεοπτικός φακός της ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκε στο σημείο τις προηγούμενες ημέρες, καταγράφοντας και τη δυσαρέσκεια των πολιτών για την πρόχειρη αποκατάσταση του δρόμου και αυτό που ζητούν είναι μια οριστική λύση.

Οι εικόνες που επικρατούσαν πριν από ενάμιση μήνα σε τμήμα του παραλιακού μετώπου στις Γούβες ήταν σοκαριστικές, με τον δρόμο να εξαφανίζεται από τις μεγάλες ποσότητες νερού οι οποίες κατέβαιναν ως χείμαρρος από τον ποταμό, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμα του.  

Η προσωρινή λύση που δόθηκε από τη δημοτική αρχή Χερσονήσου με στόχο τη διέλευση οχημάτων στον παραλιακό δρόμο, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους δημότες, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το αν τρέξουν άμεσα τα αναγκαία έργα ώστε η εικόνα να είναι σαφώς βελτιωμένη, την επόμενη τουριστική σεζόν.  

Αντικρίζοντας το μπάζωμα του δρόμου, καταστηματάρχες κάνουν λόγο για προχειρότητες και αυτό που ζητούν είναι μια οριστική αποκατάσταση του δρόμου και της ευρύτερης περιοχής με την τοποθέτηση γεφυρών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα θα ανατεθεί η μελέτη για την οριοθέτηση και διευθέτηση του Γουβιανού ποταμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News