Χριστούγεννα στο σπίτι θα κάνουν 7 ασθενείς με κορωνοϊό - Πήραν εξιτήρια από τα νοσοκομεία της Κρήτης

Κρήτη
Χριστούγεννα στο σπίτι θα κάνουν 7 ασθενείς με κορωνοϊό - Πήραν εξιτήρια από τα νοσοκομεία της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χριστούγεννα με συγκρατημένη αισιοδοξία στην Κρήτη: Μείωση των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό

Από τους 42 ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Κρήτης, το νησί «έπεσε» στους 35, σύμφωνα με ενημέρωση από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια.

Ειδικότερα, ενώ χτες, στις ΜΕΘ και τις κλινικές covid των νοσοκομείων της Κρήτης νοσηλεύονταν, συνολικά, 42 ασθενείς, σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων ο αριθμός τους μειώθηκε κατά 7.

Από τους 35 νοσηλευόμενους στην Κρήτη, το πρωί της Πέμπτης, οι 18 βρίσκονταν σε δωμάτια των κλινικών covid και οι 17 νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

12 ασθενείς νοσηλεύονταν το πρωί της Πέμπτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Από αυτούς, οι περισσότεροι - και συγκεκριμένα, οι 10 νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ. Οι άλλοι 2 βρίσκονται στην κλινική Covid.

9 ασθενείς νοσηλεύονταν στο Βενιζέλειο, εκ των οποίων, οι 5 ήταν διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ και οι 4 στην κλινική covid.

Στο Νοσκομείο Χανίων, το πρωί της Πέμπτης, βρίσκονταν, συνολικά, 13 άτομα. 11 άτομα νοσηλεύονταν στην κλινική covid και 2 άτομα ήταν διασωληνωμένα στη ΜΕΘ.

Τέλος, στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, 1 ασθενής νοσηλευόταν στην κλινική covid.

Σημειώνεται πως η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου είναι - και σήμερα - «καθαρή» από ασθενείς με κορωνοϊό που έχρηζαν νοσηλείας σε νοσοκομείο.

(Φωτογραφία Rawpixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News