Κρήτη

«Ψυχρολουσία» 900 ευρώ για πατέρα και τα δύο του παιδιά

«Μας έκοψαν πρόστιμα 900 ευρώ, ενώ είχαμε τα έγγραφα», σχολιάζει ο πατέρας

Σε… ψυχρολουσία κατέληξε την Κυριακή μία επαναλαμβανόμενη διαδρομή για ένα πατέρα και τα δύο του παιδιά, 21 και 22 ετών.

Ο κ. Χουδετσανάκης κινείτο επί της Εθνικής Οδού με προορισμό ελαιουργείο στην περιοχή της Φοινικιάς, όπου εργάζονται και οι τρεις, όταν τους σταμάτησε για έλεγχο η ΕΛ.ΑΣ. και τους επέβαλλε το πρόστιμο των 900 ευρώ.

«Μου είπαν για υπεράριθμο αριθμό επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε ο ίδιος στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, συνεχίζοντας «Είμαι υπεράριθμος εγώ με τα παιδιά μου που ζούμε στο ίδιο σπίτι, εργαζόμαστε μαζί, είμαστε μαζί όλη μέρα και όλη νύχτα…».

«Έκοψαν και στους τρεις μας πρόστιμο. Δηλαδή, 900 ευρώ, μέσα σε πέντε λεπτά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Χουδετσανάκης.

Σημειώνεται πως - όπως είπε ο ίδιος - δεν ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο όχημά του, ωστόσο, τις προηγούμενες φορές, δεν κατέληγε σε πρόστιμο, όταν ο κ. Χουδετσανάκης εξηγούσε πως με τα παιδιά του ζουν στο ίδιο σπίτι και έχουν ως προορισμό την κοινή τους εργασία, επιδεικνύοντας και τα σχετικά έγγραφα.

Λίγες ώρες μετά το συμβάν, ο κ. Χουδετσανάκης, αποφάσισε να καταθέσει ένσταση, μην κρύβοντας, ωστόσο, τη δυσαρέσκειά του για το συμβάν.

Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ και τα όσα δήλωσε ο ίδιος στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

(Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια