Δ. Αγίου Βασιλείου: Επιχορήγηση 435.000 €. από υπ. Εσωτερικών για εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής

Κρήτη
Δ. Αγίου Βασιλείου: Επιχορήγηση 435.000 €. από υπ. Εσωτερικών για εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνα του Γιάννη Ταταράκή με Γιάννη Σκάλκο, διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών

Ο Δήμος Αγίου Βασιλείου εντάχθηκε στην ειδική επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής όπως ενημερώθηκε σχετικά ο Δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιάννης Ταταράκης ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του και δήλωσε σχετικά:

«Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ Γιάννη Σκάλκο διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών με ενημέρωσε για την ένταξη της αίτησης μας στην ειδική επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών για την εξόφληση υποχρεώσεων  του Δήμου από διαταγές πληρωμής. Το συνολικό ποσό που δικαιούται ο Δήμος μας ανέρχεται στα 435.000 €.

Η συγκεκριμένη πίστωση θα δώσει μια μεγάλη ανάσα στα οικονομικά μας αφού οι υποχρεώσεις από διαταγές πληρωμής αποτελούν βραχνά για κάθε Δήμο. Με αυτό τον τρόπο κλείνουμε μια μεγάλη εκκρεμότητα από το παρελθόν η οποία σε διαφορετική περίπτωση θα καλυπτόταν από τους πόρους του Δήμου μας ενώ τώρα μας δίδεται η δυνατότητα να τους διαθέσουμε σε νέα έργα και δράσεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Οικονομική μας Υπηρεσίας όχι μόνο γιατί επιμελήθηκε και συνέταξε τον σχετικό φάκελο υποβολής αλλά και γιατί ήμασταν ο πρώτος Δήμος της χώρας που ανταποκρίθηκε και υπέβαλε το σχετικό αίτημα στην συγκεκριμένη πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία είναι ανταγωνιστική και αυτό οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες των στελεχών μας και του ευχαριστώ από καρδιάς.», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News