Κίσσαμος- Νύχτα των Ευχών: Η πιο μαγευτική νύχτα των Χριστουγέννων

Κρήτη
Κίσσαμος- Νύχτα των Ευχών: Η πιο μαγευτική νύχτα των Χριστουγέννων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκδήλωση είχε μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες

Με μεγάλη επιτυχία και απόλυτο συντονισμό  πραγματοποιήθηκε, εχθές, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στην Κίσσαμο η πιο μαγευτική νύχτα των Χριστουγέννων, η Νύχτα των Ευχών

Η εκδήλωση είχε μεγάλη ανταπόκριση από τους πολίτες, οι οποίοι  έστειλαν ευχές από το διαδίκτυο, και παράλληλα ελευθέρωσαν το φαναράκι  από το σπίτι τους, γεμίζοντας τον ουρανό της Κισσάμου με ευχές για υγεία, αγάπη, ευτυχία και ένα δημιουργικό έτος.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. κα. Άλκηστη Ξηρουχάκη, ενώ ευχές έδωσαν ο  Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γεώργιος Μυλωνάκης  και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Ακόμα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ευχήθηκαν η Δ/ντρια του Κέντρου Υγείας Κισσάμου, κα Μανωλίτσα Νικολακάκη, η Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κισσάμου καθώς και η Ψυχολόγος του Αννουσάκειου Ιδρύματος κα Τζανακάκη Μαίρη. 

Πλάνα από την φωτισμένη πόλη πλημμύρησαν την οθόνη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και παράλληλα ακουστήκαν υπέροχες μελωδίες από τον Dj Κατσικανδαράκη Νίκο.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση 3 δωροεπιταγών αξίας 100 ευρώ η κάθε μία από τα S/M SΥN.KA.   

Οι εορταστικές δράσεις του Δήμου και της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. που έχουν το σύνθημα «Χριστούγεννα είναι να είμαστε ΜΑΖΙ» συνεχίζονται την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00  με μία ΣΥΝΑΥΛΙΑ… Α λ λ ι ώ ς !!

Οι δρόμοι της πόλης μας θα γεμίσουν χαρούμενους ήχους και μουσική σε μια εντελώς διαφορετική συναυλία με τον Μάνο Μαλαξιανάκη  και φυσικά στην παρέα μας  θα έχουμε και τον  Άγιο Βασίλη! Δείτε το live !

 Δείτε εδώ: https://www.facebook.com/kedik2014/videos/858094198283045

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News