Συγκινητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου στην ΚΡΗΤΗ TV: «Μη φοβάστε, είμαι κοντά σας με όλη μου την καρδιά»

Κρήτη
Συγκινητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου στην ΚΡΗΤΗ TV: «Μη φοβάστε, είμαι κοντά σας με όλη μου την καρδιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο μήνυμα του Σεβασμιώτατου μετά την περιπέτεια της υγείας του, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ορθόδοξος Λόγος»

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ορθόδοξος Λόγος», με τον Επίκουρο Καθηγητή της Πατριαρχικής Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης, κ. Ιωάννη Λίλη, παρουσία του Επισκόπου Κνωσού και βοηθού του Αρχιεπισκόπου, Πρόδρομου Ξενάκη.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ευχαρίστησε αρχικά τον τηλεοπτικό σταθμό της ΚΡΗΤΗ TV, που για μια ακόμη χρονιά δίνει αυτό το βήμα ώστε να ακούγεται ο λόγος της Εκκλησίας της Κρήτης και απευθύνθηκε στο ποίμνιο αναφέροντας:

«Αγαπητοί μου αδελφοί, με ιδιαίτερη χαρά απευθύνομαι σε όλους εσάς. Είμαι κοντά σας με όλη μου την καρδιά, είμαστε μαζί στις δυσκολίες αυτών των καιρών και των εποχών». Ο Σεβασμιώτατος ζήτησε από τους πιστούς να μην φοβούνται και να είναι δυνατοί, με βαθιά πίστη στον Θεό και να έχουν αληθινή αγάπη μεταξύ τους.

Είναι η πρώτη εμφάνιση του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου μετά την περιπέτεια υγείας που είχε, καθώς υπενθυμίζεται πως στις 27 Σεπτεμβρίου εισήχθη στο νοσοκομείο, στην συνέχεια νοσηλεύτηκε στην εντατική του ΠΑΓΝΗ και έλαβε εξιτήριο στις 16 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News