Κρήτη

ΕΛΜΕΠΑ: 9ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος

«Επανεκκίνηση της Οικονομίας μετά την Πανδημία: Οι Βασικοί Άξονες»

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συζήτηση του Συνεδρίου, με τίτλο «Επανεκκίνηση της Οικονομίας μετά την Πανδημία: Οι Βασικοί Άξονες», για το 19ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος.

“Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που αποστείλαμε στις 16/12/2020 αναφορικά με το 19ο Ετήσιο Συνέδριο του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Ελλάδος,   σας ενημερώνουμε ότι η έναρξη και η  κεντρική συζήτηση του Συνεδρίου, με τίτλο «Επανεκκίνηση της Οικονομίας μετά την Πανδημία: Οι Βασικοί Άξονες», που θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, ώρα έναρξης 17:30, θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του ΥouΤube  στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Συνεπώς, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο και στιγμιότυπων για  την παρουσίαση του συνεδρίου.

Στην συζήτηση θα συμμετέχουν οι κκ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Υφυπουργός Αρμόδιος για τη Φορολογική Πολιτική και τη Δημόσια Περιουσία, Θεόδωρος Καράογλου, Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρης Σαμαράς, Πρόεδρος Ομίλου Σαμαράς και Συνεργάτες, Γιάννης Πλατσιδάκης, επ. Πρόεδρος  της  Intercargo και Δημήτριος Ντζανάτος, Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Ορκωτός Λογιστής-Ελεγκτής. Την συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Χρήστος Ι. Νεγκάκης, Καθηγητής, Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και Πρόεδρος του HFAA.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ»

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια