Κρήτη

Έκλεψαν τη μοτοσυκλέτα και την ανέβασαν στα social media για πώληση

Αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους αγοραστές και τους τσάκωσαν

Εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών, κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, διαπιστώθηκε ότι η δίκυκλη μοτοσυκλέτα διατιθετο προς πώληση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έναντι χρηματικού ποσού.

Οι αστυνομικοί προσποιούμενοι τους αγοραστές, συναντήθηκαν  χθες Πέμπτη , με τους δύο άνδρες, οι οποίοι έφεραν την εν λόγω μοτοσυκλέτα προς πώληση και συνελήφθησαν.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και επιπλέον σε βάρος τους βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και παραβάσεις του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (17.10.2020) από αστυνομικούς τους Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Εξιχνιάστηκε, μια υπόθεση κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα  ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

 

Από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, διαπιστώθηκε η αφαιρεθείσα  δίκυκλη μοτοσυκλέτα να διατίθεται προς πώληση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έναντι χρηματικού ποσού.

 

Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, προσποιούμενοι τους αγοραστές, συναντήθηκαν με τους δύο ημεδαπούς οι οποίοι έφεραν την εν λόγω μοτοσυκλέτα προς πώληση και συνελήφθησαν.

 

Δίκυκλη μοτοσυκλέτα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Επιπλέον, σε βάρος τους βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και παραβάσεις του Κώδικά Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια