Κρήτη

Μαθητές και εκπαιδευτικοί ζωγραφίζουν τα «Χριστούγεννα με COVID» και βραβεύονται

Συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου με Ιατρικό Σύλλογο Ηράκλειου για τη χριστουγεννιάτικη δράση με τίτλο “Χριστούγεννα με COVID”

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου συνεχίζοντας τη συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, στηρίζει την πρωτοβουλία του και καλεί προαιρετικά τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που επιθυμούν να ζωγραφίσουν εικόνες με θέμα: «Χριστούγεννα με COVID».

Γνωρίζουμε φέτος ότι την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όλοι μας θα τη βιώσουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου προσπαθώντας να δώσει ευκαιρίες και να μείνει κοντά στους μικρούς μαθητές, τους καλεί να στείλουν τις ζωγραφιές τους στο email του Ι.Σ.Η. (info@ish.gr), προκειμένου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ενώ οι τρεις καλύτερες θα βραβευτούν.

 

Σας καλούμε να γίνετε αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, έτσι ώστε να δώσουμε στους μικρούς μαθητές άλλη μια δυνατότητα έκφρασης και δημιουργίας.

Φωτογραφία: unsplash

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια