Κρήτη

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Διανομή ειδών κρεοπωλείου σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 2 ημερών

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή ειδών κρεοπωλείου (Βόειο κοτόπουλο και χοιρινό κρέας).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 09:30 π.μ – 14: 00 μ.μ στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 θα γίνει η αναδιανομή πλεονασματικών ευπαθών προϊόντων .

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειας του, τα προϊόντα θα μπορεί να τα παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα εφαρμόσει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα εναρμονιστεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και 2891023913 .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια