Μια μεγάλη απώλεια για τον Κρουσώνα…

Κρήτη
Μια μεγάλη απώλεια για τον Κρουσώνα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπητός δάσκαλος Μιχάλης Τσικνάκης

Ένα βαρύ πέπλο θλίψης και πόνου απλώθηκε απόψε πάνω από τον Κρουσώνα… Στα 62 του χρόνια ο αγαπητός σε όλους Μιχάλης Τσικνάκης, ο σεβάσμιος επί χρόνια δάσκαλος του τόπου, ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα που έχει αναδείξει τις τελευταίες δεκαετίες ο Κρουσώνας, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Έφυγε έχοντας δώσει γενναία τη μάχη του με την επάρατο ασθένεια και άφησε οδύνη στην οικογένειά του και σε όλη την τοπική κοινωνία.

Η σύζυγός του Μαρία Σαριδάκη ήταν και εκείνη εκπαιδευτικός-νηπιαγωγός ενώ τα δύο παιδιά του, ο Αντώνης και η Ειρήνη, αποτελούν ενεργά στελέχη της κοινωνίας του Κρουσώνα, με την Ειρήνη να ήταν και πρώην πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο. Η οικογένεια Τσικνάκη διατηρεί βιβλιοπωλείο στον Κρουσώνα. Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα, το σωματείο του ΠΑΟΚ, το 2ο δημοτικό σχολείο και άλλοι φορείς...

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ και σύσσωμη η κοινωνία του Κρουσώνα εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Μιχαήλ Τσικνάκη για τον αδόκητο χαμό του. Ένα εξέχων και εκλεκτό μέλος της κοινωνίας, όπου υπηρέτησε τον τόπο του από τη θέση του δασκάλου-διευθυντή επί σειρά ετών στο 2ο δημοτικό σχολείο Κρουσώνα, δίνοντας στον τόπο του και στην κοινωνία δεκάδες εκατοντάδες σημερινών πολιτών. Υπηρέτησε δε τον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού από πολλές θέσεις, αφήνοντας μια μεγάλη κληρονομιά για τις επόμενες γενιές. Δάσκαλε θα μας λείψεις…

 

Η ανακοίνωση του Π.Σ. Κρουσώνα

Η κοινωνία του Κρουσώνα και όχι μόνο, θρηνεί σήμερα για τον χαμό του πιο αγαπητού μας ΔΑΣΚΑΛΟΥ. Αγαπημένε μας ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον πόνο και τη θλίψη. Όπως δεν υπάρχουν λόγια και για να σε ευχαριστήσουν για όλα όσα μας πρόσφερες απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα έτοιμος να βοηθήσεις όπου χρειάστηκε. Πάντα χαμογελαστός και αγαπητός σε όλους. Πάντα πρόθυμος να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στην Παιδεία, τον Πολιτισμό, στην Κοινωνία. Σε ευχαριστούμε εσένα και την οικογένεια σου για όλα. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Συλλυπητήρια στην οικογένειά και ιδιαίτερα στην πρώην πρόεδρο του συλλόγου μας Ειρήνη Τσικνάκη για τον χαμό του λατρεμένου της πατέρα. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές όλων μας.

Το μήνυμα του 2ου δημοτικού σχολείου

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρουσώνα αποχαιρετούμε έναν εξαίρετο άνθρωπο του πνεύματος, που στήριξε ολόκληρες γενιές μαθητών του χωριού μας.  Με θλίψη, αποχαιρετούμε τον πολυαγαπημένο μας Δάσκαλο και Διευθυντή κ. Μιχάλη Τσικνάκη. Πάντοτε σεμνός και ταπεινός στο εκπαιδευτικό του έργο του, υπηρέτησε με ήθος και ακεραιότητα, αποτελώντας πρότυπο για όλους τους συναδέλφους του. Σε όλη την πορεία της ζωής του, τον διέκρινε η ευγένεια και η πραότητά του και με ευαισθησία ψυχής κατάφερνε πάντα να προσεγγίζει τους μαθητές  του με παιδαγωγική χάρη.  Δεν υπήρξε μόνο Δάσκαλος για τους μαθητές του και τους συναδέλφους του αλλά δίδαξε σε όλους το σωστό τρόπο ζωής γι’ αυτό και οι συγχωριανοί του τον αγκάλιαζαν με αγάπη και σεβασμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News