Κρήτη

Συγχαρητήρια Βαρδάκη και Κεγκέρογλου στον Ταβερναράκη για την επανεκλογή του ως πρόεδρος του ΙΤΕ

Ο Νεκτάριος Ταβερναράκης επανεξελέγη ως Διευθυντής της Κεντρικής Διεύθυνσης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΤΕ στο Ηράκλειο

Συγχαρητήρια επιστολή εξέδωσε ο Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου, καθώς και ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, προς το Νεκτάριο Ταβερναράκη, με αφορμή την ομόφωνη επανεκλογή του, ως Διευθυντής της Κεντρικής Διεύθυνσης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΤΕ στο Ηράκλειο.

Η συγχαρητήρια επιστολή του κ. Βαρδάκη έχει ως εξής:

«Θα ήθελα να σου εκφράσω τα πλέον ειλικρινή και θερμά μου συγχαρητήρια για την ομόφωνη εκλογή σου στη θέση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας.

Η λαμπρή επιστημονική σου πορεία, η ουσιαστική συμβολή σου στην επιστημονική έρευνα καθώς και το υψηλό επίπεδο του επιστημονικού σου έργου, σε κατέστησε ως τον πρώτο και μοναδικό Έλληνας που εκλέγεται Αντιπρόεδρος του E.R.C..

Η διάκριση αυτή, αποτελεί μεγάλη τιμή για τη χώρα μας όπως και για την Κρήτη.

Σου εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.»

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Για την ομόφωνη επανεκλογή σας, ως Διευθυντής της Κεντρικής Διεύθυνσης και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΤΕ στο Ηράκλειο θερμά συγχαρητήρια.

Αυτή η επιτυχία αποτελεί ακόμη μια επιβράβευση αλλά και αναγνώριση  του σπουδαίου επιστημονικού σας έργου καθώς και της προσφοράς σας στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, ύστερα μάλιστα από την πρόσφατη ομόφωνη εκλογή σας ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας(European Research Council – ERC).

Σας εύχομαι παράλληλα δύναμη και υγεία, με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσετε να ανταποκρίνεστε στα καθήκοντά σας με συνέπεια, υπευθυνότητα και επιστημοσύνη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια