Σε σταθερή κατάσταση στην ΜΕΘ covid Χανίων ο 73χρονος Ρεθυμνιώτης

Κρήτη
Σε σταθερή κατάσταση στην ΜΕΘ covid Χανίων ο 73χρονος Ρεθυμνιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε εισαχθεί τέλη Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο για άλλο πρόβλημα υγείας

Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται από χθες, ο 73χρονος Ρεθυμνιώτης,  ο οποίος νοσεί από κορωνοιό και οι γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου έκριναν απαραίτητη την διασωλήνωσή του και κατ' επέκταση την μεταφορά του σε άλλο νοσοκομειακό ίδρυμα του νησιού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr ο ηλικιωμένος Ρεθυμνιώτης, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην χειρουργική κλινική  τα ξημερώματα της 25ης Νοεμβρίου και μάλιστα είχε παραμείνει έως και τις 27 του μήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που παρουσίασε. Ήταν δηλαδή το ίδιο χρονικό διάστημα που η ορθοπεδική και χειρουργική κλινική είχαν βρεθεί στο "κόκκινο" λόγω κρουσμάτων κορωνοιού.

Την περίοδο εκείνη οι γιατροί είχαν προχωρήσει στην διενέργεια τεστ κορωνοιού στους ασθενείς, καθώς είχαν ήδη νοσήσει γιατροί και νοσηλευόμενοι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 73χρονος και στα δύο τεστ που υποβλήθηκε τότε ήταν αρνητικός και έτσι επέστρεψε κανονικά στο σπίτι του.

Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα και ενώ ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο σπίτι του, εμφάνισε συμπτώματα του ιού, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο, να υποβληθεί σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό και έτσι να χρειαστεί να νοσηλευθεί στην κλινική covid του ιδρύματος.

Ο 73χρονος από την περασμένη Κυριακή έως και χθες νοσηλευόταν στην εν λόγω κλινική στο Ρέθυμνο, όμως όταν η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, τότε κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και η μεταφορά του στην ΜΕΘ κορωνοιού του νοσοκομείου Χανίων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία: unsplash

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News