Κρήτη

Συγκίνηση για το μικρό Μανώλη - Αγώνας για να γίνει το ταξίδι της ελπίδας

Έκκληση στους Κρητικούς να σταθούν στο πλευρό της οικογένειας

Είναι ο Μανώλης Καλομοίρης. Ένας μεγάλος μικρός που δίνει τη δική του μάχη για τη ζωή…  Ο πιτσιρικάς διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού.  Χημειοθεραπευτικά αντιμετωπίζεται στην Παιδοαιματολογικη Κλινικη του ΠΑΓΝΗ. Όμως πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.   

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του σωματείου «ο Μικρός Πρίγκιπας» Δάφνη Κατσαρά «ας πούμε ότι είναι το παιδάκι που φέτος θα βγει και θα πει τα κάλαντα κι θα δώσουμε όλοι από τα υστέρημά μας έτσι ώστε να κερδίσει το μεγαλύτερο δώρο ζωής, το ταξίδι για την ελπίδα».

Τα έξοδα είναι πολλά και μπορεί οι συνάδερφοι του μπαμπά του κι ο ασφαλιστικός τους φορέας να έχουν αναλάβει μεγάλο μέρος, όμως η οικογένεια θα χρειαστεί να κάνει το ταξίδι πολλές φορές και ο μικρός  θα χρειαστεί και περαιτέρω επεμβάσεις... 

«Το κοστολόγιο του κ.Μανώλη είναι 113.000 ευρώ, μέρος του κοστολογίου καλύπτει ο ασφαλιστικός φορέας επειδή ο μπαμπάς είναι στο σώμα του ελληνικού στρατού, το ταμείο θα καλύψει τα νοσήλεια. Το μέρος που δεν θα καλύψει η ασφάλεια, θα το καλύψει ο ελληνικός στρατός, γιατί υπάρχουν οι απόστρατοι κλπ.» τονίζει η κ.Κατσαρά.

Όπως καταλαβαίνεται κάθε φορά τα έξοδα θα είναι πολλά… Όμως αν βοηθήσουμε  όλοι από λίγο – ο καθένας όσο μπορεί- τότε το ταξίδι του πιτσιρικά δεν θα’ μια μόνο ελπίδας αλλά κι αγάπης, φροντίδας κι ανθρωπιάς…  

Τον Μανώλη, μας το σύστησε  ο «Μικρός Πρίγκιπας», μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (Α.Μ.Κ.Ε.), η οποία ιδρύθηκε, με σκοπό την στήριξη παιδιών και εφήβων με χρόνιες σοβαρές παθήσεις που χρήζουν νοσηλείας στο εξωτερικό. Μέλη του είναι άνθρωποι που έχουν κάνει το ταξίδι της ελπίδας και ξέρουν πόσο μακραίνουν οι δρόμοι, όταν πονάνε τα παιδιά. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια