Ρέθυμνο: Πατέρας φέρεται ν' ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του

Κρήτη
Ρέθυμνο: Πατέρας φέρεται ν' ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από τυχαίο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ

Μια υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού και μάλιστα και από τον ίδιο της τον πατέρα, ήρθε κατά τύχη στο φως τα τελευταία 24ωρα στο Ρέθυμνο. 

Πρόκειται για μία ιστορία που διαδραματίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, με θύμα ένα 15χρονο κορίτσι και φερόμενους ως δράστες δύο Ινδούς, εκ των οποίων μάλιστα ο ένας είναι ο πατέρας της ανήλικης. 

Το περιστατικό έγινε γνωστό στην διάρκεια τυχαίου ελέγχου που πραγματοποίησαν άνδρες της Υπηρεσίας Αλλοδαπών σε βάρος ενός 33χρονου Ινδού.

Από την προανάκριση οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 33χρονος είχε σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη, ενώ προς έκπληξη όλων διαπιστώθηκε επίσης ότι σε βάρος της 15χρονης είχε ασελγήσει και ο ίδιος της ο πατέρας.

Οι δύο Ινδοί -που συνελήφθησαν άμεσα από τις αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου- παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της ασέλγειας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της ανήλικης. Μάλιστα και οι δύο κρίθηκαν -με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- προσωρινά κρατούμενοι και έχουν ήδη μεταφερθεί στις φυλακές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News