Δ. Χριστοφοράκης: Δεν δικαιολογούν ασθένεια στους λογιστές – φοροτενικούς

Κρήτη
Δ. Χριστοφοράκης: Δεν δικαιολογούν ασθένεια στους λογιστές – φοροτενικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόρριψε η Κυβέρνηση τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα παράτασης υποβολής δηλώσεων πελατών λογιστών-φοροτεχνικών που ασθενούν από Covid-19

Φωνή διαμαρτυρίας των λογιστών-φοροτεχνικών καθώς δεν έγινε δεκτή η τροπολογία 6 βουλευτών αναφορικά με τη διαγραφή των προστίμων ΜΥΦ 2014, αλλά και τη δυνατότητα παράτασης υποβολής δηλώσεων πελατών λογιστών-φοροτεχνικών που ασθενούν από Covid-19 από τον Υπουργό Οικονομικών.

Ο Χρήστος Σταικούρας ανέφερε ότι «η τροπολογία θα αξιολογηθεί από την πολιτική ηγεσία του υπ. Οικονομικών, από τον αρμόδιο υφυπουργό και αν υλοποιείται τεχνικά από την ΑΑΔΕ τότε θα προχωρήσει».

«Κοροϊδία η όλη κατάσταση καθώς μας απαγορεύει ουσιαστικά να αρρωστήσουμε, και δεν διευκολύνει τους φορολογούμενους με τις υποχρεώσεις τους» λέει στον 98.4 ο πρόεδρος των φοροτεχνικών – ελεύθερων επαγγελματιών Δημήτρης Χριστοφοράκης.

Σύγχυση προκύπτει επίσης σύμφωνα με τον ίδιο για το ύψος των δεδουλευμένων των εργαζόμενων, σε αναστολή και συνεργασία, καθώς περιφερειακές ενότητες, μήνες, διαδοχικά lockdown φαίνεται να καθορίζουν το ύψος του μισθού τους. Θολό παραμένει το τοπίο και με τον καθορισμό του Δώρου Χριστουγέννων. Μάλιστα ζήτησε μέσω του Ράδιο 98.4 από τους Κυβερνητικούς Παράγοντες να σταματήσουν τις διαρροές και να υπογράψουν τις αποφάσεις που θα επιτρέψουν στους δικαιούχους να γνωρίζουν τι τους αναλογεί.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News