Από γιατρός... ασθενής με Covid-19, ο Μανώλης Βελιβασάκης μιλά στην "Ανδριανή"

Κρήτη
Από γιατρός... ασθενής με Covid-19, ο Μανώλης Βελιβασάκης μιλά στην "Ανδριανή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άνθρωποι και οι ιστορίες τους είναι οι πρωταγωνιστές της σημερινής εκπομπής ¨Ανδριανή¨ στην ΚΡΗΤΗ TV.

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη υποδέχεται στο πλατό τον Μανώλη Βελιβασάκη, διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ. Ένα άνθρωπο που από τη θέση του γιατρού βρέθηκε στη θέση του ασθενή. Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις και ο κ.Βελιβασάκης μιλά για την εμπειρία του με τον ιό, τη νοσηλεία του στη μονάδα Covid, τους φόβους του και τη μοναξιά που βίωσε τις μέρες που οι συνάδελφοι του έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό για να τον κρατήσουν ζωντανό.

Εν μέσω Lockdown η σύμβουλος γονεών Κική Τζωρτζακάκη έρχεται να μιλήσει για την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι. Γονείς, παιδιά, ζευγάρια, σύντροφοι σε λίγα τετραγωνικά. Ζωές που μπήκαν σε παύση και σχέσεις που δοκιμάζονται. Πως θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες; Πως θα διαχειριστούμε την ένταση, το άγχος, το φόβο;

Η Ανδριανή συναντά μια γυναίκα που η ιστορία της θα μπορούσε να έχει τίτλο «Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα». Η Τόνια Γραμματικάκη αποφάσισε να υιοθετήσουν με τον σύντροφο της Γιάννη, ένα παιδί από την Ουγκάντα. Περιγράφει στην Ανδριανή όλο το ταξίδι της ζωής τους έως ότου ο μικρός Άθωνας, φτάσει στην οικογένεια τους. Δυσκολίες, εμπόδια, ανατροπές, στιγμές απογοήτευσης αλλά και στιγμές λύτρωσης, αγάπης, αγκαλιάς όπου η βαθιά καλοσύνη του ανθρώπου κερδίζει κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Σήμερα Πέμπτη στις 22:00, «Ανδριανή»  στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News