Έφτασαν μέχρι το θάνατο λόγω του αλκοόλ - Δυο συγκλονίστηκες μαρτυρίες Κρητικών

Κρήτη
Έφτασαν μέχρι το θάνατο λόγω του αλκοόλ - Δυο συγκλονίστηκες μαρτυρίες Κρητικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίνουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα σε όσους έχουν γίνει αιχμάλωτοι του αλκοόλ

Δύο συγκλονιστικές μαρτυρίες στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV που έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα σε όλους εκείνους που έχουν γίνει αιχμάλωτοι του αλκοόλ.

Ξεκίνησαν από νωρίς το ποτό και ξαφνικά βρέθηκαν στο σκοτεινό τούνελ του αλκοόλ με την ζωή τους να βρίσκεται μια ανάσα από την κατάρρευση.

Με δύναμη ψυχής ο Αντώνης Πουλάκης μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε και με δάκρυα στα μάτια, ευχαρίστησε τις κόρες που τον βοήθησαν σε αυτό τον αγώνα για την απεξάρτηση.

Αναφέρθηκε στην άσχημη κατάσταση που έζησε και αυτός αλλά και η οικογένεια του στέλνοντας μήνυμα στους νεότερους για τον εφιάλτη που προκαλεί ο εθισμός στο αλκοόλ.

«Πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις έχασα τον εαυτό μου, έφτασα μια ανάσα πριν τον θάνατο και όταν κινδύνεψα να χάσω τα πάντα ζήτησα βοήθεια και τα κατάφερα, κερδίζοντας  τη ζωή μου πίσω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλάκης στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής».

Συγκλονιστική και η ιστορία του Νίκου Ρεμουντάκη που περιέγραψε συγκινημένος τον δικό του εφιάλτη πριν φτάσει στην μάχη για την απεξάρτηση αλλά και στην μάχη για να κερδίσει ξανά την ίδια του την ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News