Η συμβολική λήξη της τουριστικής περιόδου στο Sea Side Resort & Spa 5*

Κρήτη
Η συμβολική λήξη της τουριστικής περιόδου στο Sea Side Resort & Spa 5*

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί με τον Πρόεδρο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Sea Side Resort & Spa 5* μαζί με τον Πρόεδρο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλη Βλατάκη, η συμβολική λήξη της τουριστικής περιόδου 2020 μέσα σ ένα κλίμα εγκάρδιων ευχαριστιών και συγκίνησης.

Η Διοίκηση, τα Στελέχη, οι συνεργάτες και το προσωπικό του Sea Side Resort & Spa 5* αισθάνονται μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που σ αυτές τις ιδιαίτερες, απρόβλεπτες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία του Covid 19 κατάφεραν με ομαδικότητα και πνεύμα συνεργασίας να ανταποκριθούν και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις.

Απαιτήσεις που υπαγορεύουν οι αναγκαίες προσαρμογές στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού ισορροπώντας ταυτόχρονα και με τις ανάγκες των πελατών να βιώσουν την εμπειρία των διακοπών τους στη Κρήτη και στο ξενοδοχείο Sea Side Resort & Spa 5*.

Σηματοδοτώντας την επέκταση της τουριστικής περιόδου τέλος, είναι διαπίστωση ότι ο Νοέμβριος αποτελεί ένα εκπληκτικό μήνα για διακοπές στην Κρήτη ακόμα και σε resorts όπως το Sea Side Resort & Spa 5* με ζεστές ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης όπως και πολλές δραστηριότητες τοπικού χαρακτήρα [άνοιγμα κρασιών, ρακοκάζανα, ελαιοκομία] που ενισχύουν την εμπειρία του πελάτη μας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News