Κρουσώνας: Προχωρούν σε rapid test στους κατοίκους

Κρήτη
Κρουσώνας: Προχωρούν σε rapid test στους κατοίκους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υποψίες για υψηλό ιικό φορτίο στην περιοχή και ύπαρξη κρουσμάτων

Στοχευμένοι γρήγοροι διαγνωστικoί έλεγχοι κορωνοϊού (rapid test) σε κατοίκους του Κρουσώνα θα πραγματοποιηθούν αυτήν την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Από τις 9:00 το πρωί αυτής της Κυριακής 29 Νοεμβρίου τέσσερις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στον Κουσώνα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι στοχευμένοι έλεγχοι σε κατοίκους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπόνοιες για  αυξημένο ιικό φορτίο στην περιοχή σε συνδυασμό με την εμφάνιση κρουσμάτων, έχουν οδηγήσεις τις αρμόδιες αρχές να προχωρήσουν σε αυτήν την δράση που όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για συντονισμένη ενέργεια συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου της 7ης ΔΥΠΕ, του ΕΟΔΥ, της Πολιτικής Προστασίας και της Περιφέρειας Κρήτης.

Η προσέλευση των κατοίκων θα γίνεται με ραντεβού και με αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων ατομικής προστασίας (χρήση μάσκας).

Στόχος είναι να εξεταστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάτοικοι. Οι πολίτες θα πρέπει να κρατούν μαζί τους τον αριθμό ΑΜΚΑ τους. 

Για ραντεβού οι κάτοικοι του Κρουσώνα μπορούν να καλούν από σήμερα στο Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα στο τηλέφωνο 2810-711203.

Τα σημεία προσέλευσης στα οποία θα βρίσκονται οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ την Κυριακή είναι:

  • Αγροτικό Ιατρείο Κρουσώνα (1 μονάδα)
  • Αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα (1 μονάδα)
  • Αίθουσα Ενορίας Κρουσώνα (2 μονάδες)

Γενικές πληροφορίες μπορούν να αντλούν οι δημότες και από τον υπεύθυνο διαχειριστή Covid-19 του Δήμου Μαλεβιζίου, Αντιδήμαρχο και Ιατρό Γρηγόρη Φασουλάκη στο τηλέφωνο 6977712526».

Φωτογραφία: INTIME

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News