Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Παπαδάκη

Κρήτη
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Μιχάλη Παπαδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη για τον διευθυντή του Ενυδρείου Κρήτης που έφυγε από την ζωή

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα χθες Τετάρτη o Μιχάλης Παπαδάκης.

Με τον θάνατό του ο διευθυντής του Ενυδρείου Κρήτης, που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό. Η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τους εργαζόμενους, που τον χαρακτηρίζουν καλοσυνάτο, ευγενικό και τον αποκαλούσαν πάντα «ψυχή του Ενυδρείου».

Ακόμα και οι δημοσιογράφοι και όσοι τον συναναστράφηκαν έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον αείμνηστο διευθυντή.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, στις 12 μ., στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, με τον Όμιλο της "ΚΡΗΤΗ TV" να εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια από το Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του διευθυντή του Ενυδρείου Κρήτης - CretΑquarium, Μιχαήλ Παπαδάκη, και συλλυπείται τους οικείους του. Ο Μιχάλης Παπαδάκης υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης (ΙΘΑΒΙΚ), στο οποίο διετέλεσε διοικητικός και οικονομικός διευθυντής, γραμματέας του Επιστημονικού Συμβουλίου και υπεύθυνος Ανάπτυξης και Υποδομών του Κέντρου. Ήταν από τους πρωτεργάτες του σχεδιασμού, της υλοποίησης και της λειτουργίας του Ενυδρείου Κρήτης - CretΑquarium. Με το έργο του συνεισέφερε σημαντικά στην ενίσχυση και υποστήριξη της Θαλάσσιας Έρευνας στη χώρα μας».

Ανακοίνωση από το Πνευματικό Κέντρο Καλεσσών

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Κέντρου Καλεσσών με το άκουσμα του αιφνίδιου θανάτου του Μιχάλη Παπαδάκη , Δ/ντή και Οικονομικό Προιστάμενο του ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης, ψυχή του Ενυδρείου Κρήτης και εκλεκτό φίλο του Πνευματικού μας Κέντρου , στις εκδηλώσεις του οποίου συμμετείχε ανελλιπώς, καθώς και δραστήριο  μέλος της κοινωνίας των Καλεσσών , συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα  25 Νοεμβρίου 2020  ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00΄ σε έκτακτη συνεδρίασή  και

Αποφάσισε ομόφωνα:

1) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος

2) Να καταθέσει το ποσόν των διακοσίων (200,00) ευρώ στο ίδρυμα « Δικαίωμα στη ζωή » στα Καλέσσα, αντί στεφάνου στη μνήμη του».

Συλλυπητήρια από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια Μιχάλη Παπαδάκη, Διευθυντή του Ενυδρείου Κρήτης και Οικονομικό Προϊστάμενο του ΕΛΚΕΘΕ  εξέφρασε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Βουλευτής Κορινθίας, κ. Χρίστος Δήμας σημειώνοντας ότι:  

Ο Μιχάλης Παπαδάκης διετέλεσε Διευθυντής Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του ΕΛΚΕΘΕ, ενώ ήταν ιδρυτικό στέλεχος και η ψυχή του Ενυδρείου Κρήτης. Συνέβαλε καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία του ΕΛΚΕΘΕ και έδωσε σημαντική ώθηση στο Κέντρο. Διορατικός, οξυδερκής και ακούραστος αφιέρωνε καθημερινά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του για την πρόοδο του Κέντρου και την επίλυση των όποιων προβλημάτων αντιμετώπιζε, πάντα με καλή πρόθεση, συνέπεια και ευαισθησία.

Ο κ. Δήμας τόνισε όσον αφορά την απώλεια του κ. Παπαδάκη:

«Εκφράζουμε τη θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του κ. Παπαδάκη στους οικείους του, στους συνεργάτες του στο ΕΛΚΕΘΕ και στο Ενυδρείου Κρήτης. Με το έργο του συνείσφερε σημαντικά στην ενίσχυση και υποστήριξη της Θαλάσσιας Έρευνας στην πατρίδα μας.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News