Πανδημία: Οι άνθρωποι της "πρώτης γραμμής" εξομολογούνται στην Ανδριανή Αγγελιδάκη

Κρήτη
Πανδημία: Οι άνθρωποι της "πρώτης γραμμής" εξομολογούνται στην Ανδριανή Αγγελιδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εκπομπή "Ανδριανή" επιστρέφει στις οθόνες μας σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν οι άνθρωποι είναι στο επίκεντρο. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας. Γιατροί και νοσηλευτές που δίνουν αγώνα να κρατήσουν στη ζωή τους ασθενείς τους.

Έχετε αναρωτηθεί πως βιώνουν την πανδημία; Πως είναι η καθημερινότητα τους στις εντατικές και στις μονάδες covid; Πως βιώνουν το στρες, το θάνατο, το φόβο; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους; Αγκαλιάζουν τους αγαπημένους τους; Κοιμούνται ήσυχα; Η λέξη κούραση υπάρχει στο λεξιλόγιο τους; Αισθάνονται «ασφαλείς» με το σύστημα υγείας της χώρα μας;

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης, στο πλατό της εκπομπής συζητά με την Ανδριανή για τη δική του πραγματικότητα στην εποχή του Κορωνοϊού.

Για πρώτη φορά η κάμερα της εκπομπής μπαίνει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Το συνεργείο της εκπομπής φορά την προστατευτική στολή και για λίγα λεπτά βιώνει τη δυσκολίες που βιώνουν γιατροί και νοσηλευτές σε ολόκληρες εξαντλητικές βάρδιες.

Νοσηλευτές της μονάδας Covid εξομολογούνται τους φόβους τους, μιλούν για τις δυνάμεις τους και στέλνουν τα δικό τους μήνυμα.

Η Λένα Μπορμπουδάκη, διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, μιλά στην κάμερα της εκπομπής και τον Στέλιο Ζερβό για τις προκλήσεις που έχει καθημερινά να αντιμετωπίσει. Ο Γιώργος Σουρβίνος, διευθυντής του Εργαστηρίου Κλινικής Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, μας ξεναγεί στα άδυτα του Ιολογικού  εργαστηρίου.

Στην εκπομπή η ψυχολόγος Ματούλα Βασιλάκη, συζητά με την Ανδριανή για την πανδημία … της ψυχολογικής πίεσης, η απομόνωση, ο φόβος, η μοναξιά, όλα τα συναισθήματα που βιώνουμε στις νέες συνθήκες της ζωής μας. Και απαντούν σε ερωτήσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτή την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 22:00, η Ανδριανή κάνει πρεμιέρα στην ΚΡΗΤΗ TV.

Μαζί με την Ανδριανή Αγγελιδάκη στα ρεπορτάζ και την έρευνα ο δημοσιογράφος Στέλιος Ζερβός. Οι δύο παρουσιαστές και δημοσιογράφοι της ΚΡΗΤΗ TV, συναντιούνται και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό. Η συνεργασία τους μετρά πολλά χρόνια και οι κοινές ώρες στον τηλεοπτικό αέρα είναι εκατοντάδες. Φέτος έρχονται μέσα από διαφορετικούς ρόλους να συνθέσουν ένα αποτέλεσμα, βάζοντας τη δική τους ταυτότητα. 

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα οι συντελεστές της εκπομπής, έκαναν τις τελευταίες δοκιμές για να είναι όλα έτοιμα το βράδυ της Πέμπτης. 

Το ραντεβού μας με την Ανδριανή δίνεται πλέον σταθερά κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22:00 στην ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News