Κρήτη

Επιστολή Ξενοδόχων για την αύξηση του ορίου ενίσχυσης των επιχειρήσεων στα 3 εκατ. ευρώ

«Θετική η πρόθεση της κυβέρνησης» σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

«Η πρόθεση της κυβέρνησης δια στόματος του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για αύξηση του ορίου ενίσχυσης των επιχειρήσεων στα 3 εκατ. ευρώ, είναι ένα θετικό μέτρο και ανοίγει ένα παράθυρο αισιοδοξίας μέσα στις συνθήκες ασφυξίας που βιώνουμε. Παράλληλα η άμεση εφαρμογή της συγκεκριμένης απόφασης στην Επιστρεπτέα Προκαταβολή 4, αναδεικνύεται πλέον σε "ζήτημα ζωής και θανάτου" για τον ξενοδοχειακό κλάδο που δίνει μάχη επιβίωσης, στερούμενος αντικειμένου δραστηριότητας.

Αυτά τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος με αφορμή την επιστολή προς το υπουργείο Οικονομικών, για την αξιοποίηση του νέου πλαισίου ενίσχυσης των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της πανδημίας (20.11.2020).

Όπως διευκρινίζεται σε σημερινή ανακοίνωση της ΠΟΞ, φιλοδοξία είναι η επιστολή, μαζί και με τις υπόλοιπες προτάσεις της ομοσπονδίας, να δημιουργήσει το αποτελεσματικό πλαίσιο στήριξης που θα κρατήσει ζωντανό το ελληνικό ξενοδοχείο και θα το βοηθήσει να συνεχίσει, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, τη μεγάλη προσφορά του στην ελληνική οικονομία και την κοινωνία, όπως έκανε όλα τα τελευταία χρόνια, πάντα σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια