Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: «Δεν θα αφήσουμε κανένα χρεωμένο Κρητικό, χωρίς σπίτι»

Κρήτη
Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: «Δεν θα αφήσουμε κανένα χρεωμένο Κρητικό, χωρίς σπίτι»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επείγουσα οδηγία για την προσπάθεια αποφυγής πτώχευσης των συνανθρώπων μας

Ανακοίνωση σχετικά με νέο Πτωχευτικό νόμο που έρχεται αλλά και τις κινήσεις που μπορούν να κάνουν οι πολίτες που αντιμετωπίζουν χρέη, εξέδωσε η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

«Επειδή γινόμαστε καθημερινά δέκτες του φόβου και της αγωνίας πολλών συνανθρώπων μας, που χρωστούν στο Κράτος, Τράπεζες και Ασφαλιστικά Ταμεία ,που ζητούν οδηγίες, για να προσπαθήσουν να αποφύγουν την πτώχευση, που θα αρχίσει να υλοποιείται από την 1-1-2021, βάσει του Πτωχευτικού που είναι πλέον νόμος του Κράτους, η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση , προσπαθώντας να δώσει λύση.

Στην Ανακοίνωση της η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης επισημαίνει τα εξής

«Ανακοινώνουμε ότι και σαυτό τον αγώνα, δηλώνουμε παρών, με μία Εθελοντική Ομάδα επιστημόνων, (νομικών και οικονομολόγων κ.α) έτοιμοι να δώσουμε την κάθε στήριξη κάθε χρεωμένου, φυσικού προσώπου ή επιχείρησης. Ξεκινάμε από το "Μηδέν" απλώς σας καλούμε να επικοινωνήσετε με την Ένωση , καθημερινά στο email [email protected], καθένας με το δικό του δανειακό "προφίλ" και εμείς να ξέρετε ότι θα βρούμε την λύση και θα δώσουμε την λύση.

Δεν έχουμε ως πυξίδα τον φόβο, ούτε την εκτοξευμένη οικονομική πίεση ,αλλά τον ανθρωπισμό και την θέληση , να πάμε στο επόμενο βήμα που είναι η Απαλλαγή ,από αγωνία φόβο αλλά και χρέος!

Όχι δεν θα πτωχύνουμε !!! Έχουμε τον τρόπο με τα δικά μας νομικά εργαλεία , θα κρατήσουμε Θερμοπύλες!!! θα αγωνιστούμε !!! Θα τους προλάβουμε!!! Οφείλουμε να τους στείλουμε τώρα τις προτάσεις μας , εκτός νόμου εκτός νομικού ηλεκτρονικού πλαισίου, εκτός εξόδων!

ΠΡΟΣΟΧΗ : H Εξώδικη προσέγγιση μας πρέπει να γίνει Τώρα άμεσα, ώστε μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, που ξεκινά η ισχύς του απάνθρωπου Πτωχευτικού Νόμου να έχουν καταβληθεί τρεις μειωμένες δόσεις και να είναι δύσκολο οι Τράπεζες να σας Πτωχεύσουν, ενώ μπορεί να θεωρηθεί, ότι έχει γίνει άτυπη ρύθμιση των δανείων.

Δεν είμαστε "μπαταξίδες" Είμαστε άνθρωποι που βρεθήκαμε κάτω από οικονομικό ζυγό, όμως δεν θα συνεχίσουμε, θα τον πετάξουμε , θα απαλλαγούμε από αυτόν, γιατί είναι άδικος! Καλό Αγώνα σε όλες και σε όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News